Kolskjulet

KONTAKTA:

Kolskjulet
Annorlunda Catering
Örlogsvägen 11
111 49
STOCKHOLM
  • Stockholms Län

Gästantal: 150
Sittande matgäster: 150
Största mötesrum: 150

  • INFORMATION

KOLSKJULET FÖR FEST, BRÖLLOP OCH KONFERENS

STOCKHOLMS TVEKLÖST BÄSTA EVENT & MÖTESLOKAL MED VY ÖVER STOCKHOLMS INLOPP

Kolskjulet är en mycket svårslagen lokal för den privata festen såväl som för bröllop, företagsfesten eller konferensen. Längs ut på Kastellholmen med en magnifik utsikt över Stockholms inlopp är detta en lokal lämpad för alla typer av fester, bröllopsmiddagar, konferenser och tillställningar. Det är en genuin skärgårdsmiljö på promenadavstånd från centrala Stockholm.

Och om ni önskar finns det möjlighet att bygga ut med tält på den privata kajytan. Kolskjulet ligger centralt i Stockholm och möjligheter finns att förtöja båten precis vid ingången!

KONFERENS PÅ KOLSKJULET

Kolskjulet har all konferensutrustning ni kan önska och miljön är helt perfekt för vårens och sommarens event. Med sina vita väggar och stora rum tillsammans med kajens yta gör Kolskjulet till den perfekta platsen. Vi kan garantera en perfekt upplevelse som både ni och era gäster uppskattar

FEST & BRÖLLOP PÅ KOLSKJULET

Kolskjulet byggdes ursprungligen som kolförråd för flottans fartyg men har nu varsamt renoverats utan att mista de karaktäristiska dragen från förr. För tillställningar i Kolskjulet ordnar vi, efter era önskemål, mat, dryck, teknik, underhållning, personal, dekoration och allt övrigt ni önskar! Vi har stor erfarenhet av att planera och genomföra en stor variation av tillställningar i Kolskjulet. Oförglömliga bröllop, fester in på småtimmarna och konferenser samt företagsluncher som bidragit till lyckade möten!

Varmt välkomna att kontakta oss för med information eller bokning!

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket