Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

KONTAKTA:

Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog
Katrinelund 470
715 92
Stora Mellösa
  • Örebro Län

»Hemsida

019-44 90 62
0720-50 62 32


Gästantal: 200
Sittande matgäster: 100
Största mötesrum: 60
Antal bäddar: 56

  • INFORMATION
  • KARTA

FEST &  KONFERENS VID HJÄLMARENS STRAND

 Varmt välkomna till Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

GÄSTGIVERIET - öppet året runt
Konferens, bröllop, fester, företagsevent eller en trevlig middag i goda vänners lag. Katrinelunds Gästgiveri bjuder på genuin miljö och vackra omgivningar. Njut av utsikten över Hjälmaren, mys framför brasan och låt smaklökarna tillfredställas av kökets fantastiska gastronomi.

BRÖLLOP & FEST
Katrinelund är som gjort för bröllop och fester - stora som små. Här finns underbara miljöer både utomhus och inne på Gästgiveriet och Sjökrogen.
Vi kan hjälpa er med allt från att stå för den gastronomiska menyn, dukning, dekorationer och transporter till kontakt med fotograf, musiker, vigselförättare m fl. Välj själva om ni vill ha hjälp med hela paketet eller delar. Vi lovar att göra vårt yttersta för att ni ska få den bästa dagen!

KONFERENS & MÖTEN - I INSPIRERANDE MILJÖ
Konferens, styrelsemöte, företagsevent, kickoff ?
Välj något av våra färdiga paket eller låt oss skräddarsy ett paket utifrån dina önskemål, där både resa och aktiviteter kan ingå.


katrinelund-icamaxi

 

Katrinelund lagar matlådor på IcaMaxi

Som ett led i att stötta lokala restauranger börjar ICA Maxi Universitetet i Örebro sälja maträtter tillagade bl.a. av oss. Under veckodagarna kommer man kunna köpa singelmaträtter, och på helgen trerätters måltider.
Av den totala försäljningssumman skänks 5 % till Nyckelfonden.

Varmt välkomna till ICA Maxi Universitetet!


 

RELAXPAKET
När du väljer vårt relaxpaket får du njuta i vår helt nya relaxavdelningen. Här finns pool, bubbelpooler, gym och bastu. På kvällen serveras en fantastisk 3-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m. I priset ingår en 3-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, tillträde till relaxavdelningen, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand...

SJÖKROGEN
Katrinelund är omgiven av underbar natur och har en fantastisk utsikt över Hjälmaren. Från 12 till sent bjuder köket på en bred meny med välstämda smaker. Ta en promenad, ett dopp i det blå eller njut av en kall öl på bryggan. Katrinelund är väl värd en utflykt, här finns något för både stora och små.

AKTIVITETER
Vi kan erbjuda allt från Dryckesprovningar och Bumperball till föreläsingar, Ribbåt och Båtturer på Hjälmaren...

AKTIV MATLAGNING
Dra ihop ett gäng vänner och laga er egen meny. Avsluta konferensen med en teambuildingkväll där ni under professionell ledning får laga och njuta av en härlig måltid. Aktiv matlagning är en trevlig aktivitet och ett roligt sätt att lära sig mer om gastronomins underbara värld.
Sällskap från 6 personer.

Vi önskar dig en trevlig stund på Katrinelund!
/ Roger Hjälm & Suzanne Jonsson med personal

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket