Katariina Edling | Dansföreställningar

KONTAKTA:

Katariina Edling, Dancer & Artist
c/o Pilates AB

»Hemsida

+46 768 604 934


  • INFORMATION

Dansföreställningar med Katariina Edling

Boka Katariina Edling's egna dansföreställningar, bla 'the room' med dansgruppen V/S [versus] - en fusion mellan balett och ballroom. Katariina har haft en lång karriär som solist vid Kungliga Baletten i Stockholm, men har även arbetat i Les Ballet de Monte Carlo samt i de finska och estniska nationalbaletterna.

Katariina driver även en egen dansskola där hon undervisar i balett, ballet fitness, pole dance & fitness samt pilates.

THE ROOM

The Room är en föreställning på ca 35 minuter som kan delas i två akter, men går lika bra att göra utan paus. Vi blandar dans (vår unika stil med fusion av balett och ballroom) med film, vilket gör det möjligt att föra berättelsen framåt i både tid och rum utan rekvisita och stora scenbyten. The Room handlar om två dansare, deras oväntade möte och vad det kan leda till. Det är en berättelse om dans, om kärlek, om passion och om känslor. En romantisk föreställning som är lätt att förstå och följa med i handlingen. Fungerar alltså bra även för dem som inte är vana att se på dans. Vi har tidigare använt konceptet mat+föreställning: lunchföreställning med soppa, AW-föreställning med ett glas bubbel och snittar eller middagsföreställning där vi dansar mellan maträtterna.

Det finns även möjlighet att beställa separata dansnummer från föreställningen.

Dans & Koreografi:
Tobias Wallin & Katariina Edling

Tango in 3

Tango in 3 är en föreställning där tre dansare och tre musiker delar scenen. En föreställning som visar både likheter och olikheter mellan finsk och argentinsk tango via känslor, rörelser och musik.

Dans & Koreografi:
Matti Alenius, Andrey Leonovitch & Katariina Edling

Musiker:
Enes Omerdic samt Linus och Annelise Enoksson

Tango for one

Tango for one är ett nummer där balett, tango och aerial hoop flyter ihop till ett. Numret vann guld i Artistik Hoop SM 2021.

Eos

Eos är ett nummer där balett blandas med pole dance. Numret vann guld i Artistisk Pole SM 2022.

Vänligen kontakta mig vid frågor eller bokning!
/ Katariina Edling

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket