Karlstad CCC

KONTAKTA:

Karlstad CCC
Lena Malmberg
Tage Erlandergatan 8 A
652 20
Karlstad
  • Värmlands Län

»Hemsida

054- 22 21 00
070-567 05 57


Gästantal: 1700
Sittande matgäster: 1400
Största mötesrum: 1700

  • INFORMATION
  • KARTA

Boka konferens, kongress, mässa på Karlstad CCC

Gamla historier.
Nya sanningar.
Och vindlande visioner.

Konferenser och Kongresser

I mötet uppstår nya berättelser och nya historier tar sin början. Vår ambition är att vara en del av den berättelsen, utan att störa. Men ändå finnas där, för att förändra begreppen och överraska dig som gäst. Så att din historia kan lyfta, och berättas på dina villkor.

Karlstad CCC är ett toppmodernt kongress- och kulturhus, som öppnar för kreativitet och nytänkande. Här finns de rätta förutsättningarna för alla typer av möten och arrangemang. Oavsett om ni är två personer, hundra eller sexton hundra.

Styrelsemöten, säljpresentationer, kongresser, konferenser, konserter, utställningar och föreställningar.

Med Klarälven direkt utanför fönstret; precis i centrum med närhet till boende, kommunikationer, shopping och citypuls är det lätt att trivas och inspireras till både trevliga och effektiva arrangemang.

Och vi erbjuder inte bara lokaler och tekniska möjligheter för dig som arrangör. Vi har även en organisation för att hjälpa till med en rad tjänster som underlättar för dig som arrangör.

Utställningsytor

Karlstad CCC erbjuder 3300 kvadratmeter utställningsyta fördelat på 4 plan. Välj mellan att hyra hela kongressanläggningen eller endast ett våningsplan. Samtliga utställningsytor är ljusa, fräscha och har stora panoramafönster med naturligt ljusinsläpp och vacker utsikt utöver Klarälven. Om man önskar seminarier, workshops eller andra möten i samband med utställning finns konferenslokaler på samma plan som utställningsytan. Dessutom kan fika och lättare förtäring med fördel serveras i utställningsytorna för att maximera effekten av utställningen/mässan i samband med kongress eller konferens.

Kickoff

Karlstad CCC är en av nordens största och mest moderna konferensanläggningar med 18 000 kvadratmeter mötesyta centralt beläget i Karlstad. Vi har 18 möteslokaler i varierande storlek som passar grupper från 2 till 1700 personer. Karlstad CCC är det ultimata alternativet för er nästa kickoff eller företagsevent. Vår svanenmärkta restaurang har plats för upp till 1400 sittande middagsgäster och serverar mestadels ekologiska, närodlade värmländska delikatesser. I direkt anslutning till restaurangen hittar ni vår 700 kvadratmeter stora brygga över Klarälven – perfekt för er nästa personalfest. Om solen skulle lysa med sin frånvaro passar vår skybar bättre. Där har vi plats för upp till 800 personer.

Vi hjälper er att rama in eventet och skapa ett helhetsintryck, vare sig ni föredrar grillkväll, beachparty, casinokväll, galamiddag eller loungefest. Med hjälp av våra professionella projektledare och en rutinerad köks- och servisstab lyfter vi er kickoff till nästa nivå. Vi erbjuder helhetslösningar från idé till genomförande. Vårt stora kontaktnät av ljud- och ljustekniker, artister, underhållare och föreläsare står till ert förfogande.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket