KalmarSalen | Möten & Fest

KONTAKTA:

KalmarSalen | Möten & Fest
Annica Kool-Aurén
Skeppsbrogatan 49
392 32
KALMAR
  • Kalmar Län

»Hemsida

0480-42 10 21
0480-42 10 25


Gästantal: 1500
Sittande matgäster: 1000
Största mötesrum: 600

  • INFORMATION
  • KARTA

KalmarSalen - regionens största konferens- kongress- och konsertanläggning.

KalmarSalen en av södra Sveriges mest populära konferens- kongress- event- och konsertanläggningar. Det är här möjligt för ca 850 personer att konferera samtidigt eller för drygt 800 personer att uppleva en konsert eller lyssna till en föreläsning i den vackra kvarnen vid vattnet. En regional såväl som nationell mötesplats och med besök av artister från när och fjärran.


s-Studio-kalmarsalen-1536x927

MODERNA MÖTEN PÅ KALMARSALEN

Vi på Kalmarsalen har drygt 30 års erfarenhet av att arrangera möten och konferenser. Enligt våra kunder är vi trygga, flexibla och tillmötesgående. För att möta nya tider erbjuder vi utöver fysiska möten även digitala lösningar och hybridlösningar. Läs mer om dessa alternativ här. Skriv en offertförfrågan nedan eller maila konferens@kalmarsalen.se så ser vi tillsammans till att förverkliga din mötesagenda.


Kalmar är en vacker kuststad med välbevarad 1600-talsmiljö mitt emellan Glasriket och Öland.Här finns allt från havet och skogen till shoppinggator och nattliv. Vi har ett stort kulturarv som genomlyser hela samhället och påminner om att Kalmars historia varit lika turbulent som intressant. Vår stad ligger vackert belägen vid Kalmarsund, som ger en gemytlig inramning till stadsbilden.

KONFERENS & KONGRESS

KalmarSalen är Kalmars och regionens konferens- kongress- event- och konsertanläggning. Vi ligger centralt och är inrymd i Kalmars gamla Ångkvarn, ett kulturminne vid hamnen,med utsikt över både Kalmarsund och den 6 km långa Ölandsbron.

Här kan du hålla en- eller flerdagars konferenser, event och kongresser för 10-850 personer och upp till 1 150 personer kan konferera här samtidigt beroende på hur lokalerna nyttjas. Vi lägger stor vikt vid ert syfte och mål med mötet. Lokalerna är flexibla så vi kan även hålla i dagkonferenser, mindre mässor, utställningar, kick offer m m

Vi har stora ytor till vårt förfogande och eftersom lokalerna är flexibla passar de arrangemang i olika storlekar och med skilda behov. Om det rör sig om en konferens med övernattning, evenemang/event över dagen eller kick off, så har vi alternativen.

Den stora fördelen med att konferera på KalmarSalen är att ni får uppleva hela centrala Kalmar. Det är gångavstånd mellan KalmarSalen och hotellen, en promenad som tar mellan 2-8 minuter.

Även restauranger, shopping och nöjesliv ligger inom 5 minuters gångavstånd liksom järnvägsstationen. Kalmar flygplats ligger ca 5 km från KalmarSalen.

KONGRESSBYRÅ

KalmarSalens Kongressbyrå är vår egen konferens-, kongress- och eventbyrå. Via KalmarSalens Kongressbyrå får du tillgång till hela Kalmar genom en kontaktperson hos oss.

Vi hjälper till med konferenslokaler, boende, middagar, festligheter, transport samt aktiviteter och offererar hela konferenspaket.

Vår egen kongressbyrå genomför hela arrangemanget. Vi har resurser för planering och projektledning. Dessutom erbjuder vi förmånlig hotellbokningsservice. Antal hotellrum i Kalmar är ca 1 000 med ca 2 000 bäddar.

KONSERT

Här har vi konserter och övriga evenemang. Varje år arrangeras ett femtiotal musik- och teaterevenemang av hög klass. Ett varierat utbud ger oss också många besökare.

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket