Johan Lindahl | Framgångsrik Försäljning

KONTAKTA:

Johan Lindahl | Framgångsrik Försäljning
Dalsgatan 13
602 32
Norrköping

»Hemsida

0700 - 91 22 00


  • INFORMATION

FRAMGÅNGSRIK FÖRSÄLJNING - FRÅN BRA TILL VÄRLDSKLASS

 

Framgångsrik Försäljning är ett utbildningskoncept i bemötande, kommunikation och försäljning. Vem vill inte ha Nöjda medarbetare och nöjda kunder. Alla affärer sker mellan människor. Allt handlar om förtroende och relationer, oavsett vem du är och vem du träffar. Syftet med Framgångsrik Försäljning är att du som deltagare ska bli bäst på att skapa förtroende och bygga relationer.

Ett nytt resultat kräver alltid ett nytt beteende. Om du gör som du alltid har gjort får du också det du alltid har fått.

Det Johan Lindahl och 'Framgångsrik Försäljning' erbjuder är inga magiska trollformler, utan istället enkla verktyg som hjälper dig att skapa varaktiga beteendeförbättringar och positiva resultat. Vägen till förändring går genom insikt och viljan att göra små justeringar i det dagliga agerandet. Du behöver prova, justera och prova igen tills du har kommit dit du vill. Det gäller oavsett om du är ute efter att förbättra lönsamheten eller bara vill öka energin hos medarbetarna eller hos dig själv.

Framgångsrik Försäljning ger dig den insikt, energi och de konkreta verktyg du behöver för att skapa de varaktiga beteendeförändringar som du behöver för att nå resultatförbättring.

Johan Lindahl är sedan 2015 en av Sveriges mest anlitade föreläsare. På 4 år har han genomfört över 1000 föreläsningar runtom i Sverige. Johan är utbildad filosofie magister i Human resource and work science, med psykologi som huvudämne och han har arbetat 20 år med försäljning och marknadsföring, varav 8 år som företagsledare.

Johan har bland annat arbetat som marknadschef på IFK Norrköping, samt försäljningschef och skandinavisk chef på det amerikanska läkemedelsföretaget Eli Lilly. 2015 grundade Johan företaget och konceptet Framgångsrik Försäljning vilket är ett utbildningskoncept i bemötande, kommunikation och försäljning som utgår från beteendevetenskap. 

Sedan starten 2015 har över 200 företag och totalt över 10 000 personer tagit del av konceptet Framgångsrik Försäljning. Av dessa är 98 % helnöjda kunder.

Välkommen att kontakta mig!
Johan Lindahl, Beteendevetare och utbildare

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-linkedinFölj oss på Linked In

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket