Jessica Isacsson

KONTAKTA:

Jessica Isacsson
Jessica Isacsson Music & Consulting
Stockholm

»Hemsida

073-676 31 23


  • INFORMATION

Jessica Isacsson bjuder på sång & musik vid bröllop, dop & företagsevent

Jag är så glad och tacksam över att få arbeta med det jag älskar. Att få möjligheten att bidra till en lyckad tillställning där jag framför era önskelåtar under vigsel, dop, företagsevent, festligheter...

Jag arbetar som sångerska och sjunger på såväl bröllop, dop och företagsevent som större offentliga konserter och hotell. Jag bor i Stockholm, men spelar runt om i landet. Under åren som frilansande musiker har jag sjungit och spelat i en mängd olika sammanhang.

Vigsel, bröllop & dop

Letar ni efter sång och musik till den stora dagen? Er favoritsång framförd under vigseln eller mingelmusik till fördrinken... Jag sjunger även på många dopceremonier.

Jag sjunger i en sång- och gitarrduo som spelar pop- och soullåtar från 60-talet fram till idag. Personliga akustiska tolkningar av covers framförs med stor närvaro och känsla. Duon består av mig på sång samt en gitarrist som även är sångare vilket gör att vi varvar solo- med stämsång. Jag samarbetar även med pianister och kan självklart erbjuda även detta som ackompanjemang under vigseln.

Tillsammans hittar vi konceptet och låtarna som passar er bäst, vare sig det är den där speciella sången framförd under vigseln eller härlig mingelmusik före bröllopsmiddagen. Kanske vet ni redan nu vilka sånger ni vill ska framföras eller så önskar ni få hjälp med förslag. Vi ser till att det blir precis så som ni önskar.

Under mina år som frilansande sångerska har jag sjungit på på många vigslar och bröllopsfester samt dop runt om i landet. Det har varit både kyrkliga och borgerliga, inomhus och utomhus, små och stora. Det är alltid lika roligt och meningsfullt att få vara med på den stora dagen och förgylla den med sång och musik.

Fester, företagsevent & hotellounger

Jag sjunger mycket tillsammans med en gitarrist där vi framför skön sång & musik. Vi har en utarbetad repertoar bestående av härliga och stämningshöjande soul- och poplåtar. Vårt program har fått stor uppskattning och passar perfekt för att skapa rätt stämning till företags- eller bröllopsminglet, under middagen, i baren eller hotelloungen.

Varmt välkommen att kontakta mig för bokning och mer information.

/ Jessica Isacsson

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket