Jecko & Jessie

KONTAKTA:

Jecko & Jessie

»Hemsida

0702-05 22 58


  • INFORMATION

JECKO & JESSIE - SUVERÄN BARNUNDERHÅLLNING

Vilket barn känner inte till Jecko & Jessie ifrån SVT Barn? Dessa två underbara, positiva karaktärer har familjeunderhållning i Total världsklass. Så många skratt & tricks i högt tempo. Succe helt enkelt!

Jecko & Jessie är två figurer som är absolut jättepoppis enligt tittarsiffrorna på SVT & Barnkanalen/Bolibompa. Jecko & Jessie började göra barn/ungdoms program för SVT 2012 & har sedan dess varit favoriter. Och turnerat i Sverige! Boka dem till familjedagar där barnunderhållning är det absolut viktigaste!

så-gör-man-inte

Jecko & Jessie är sedan 20 år Varietéartister & har uppträtt i många av världens länder. Detta gör Jecko & Jessie till en familjeakt / familjeunderhållning / barnunderhållning i Världsklass! Med många många skratt, kluriga tricks & hissnande slapstickakrobatik, så är föreställningen en säker succé då det gäller barnunderhållning.

Även den som inte är 100 på svenska språket, kommer hänga med, då föreställningen är byggd på det fysiska språket.

Hoppas att höra ifrån er. Skicka ett mail, skicka gärna med datum för ert arrangemang, så börjar vi spåna på att göra succé tillsammans! Vi älskar barnunderhållning och familjeunderhållning!

Vet du inte vilka Jecko & Jessie är, fråga närmsta barn!

Mv Variete Hälsningar JECKO & JESSIE

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-instagramFölj oss på Instagram


 

Önskar ni boka en fantastiskt Dinnershow till festen eller kopnferensen?

» Klicka här för att komma till Vrickade Teatern

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket