ICEHOTEL i Jukkasjärvi

KONTAKTA:

ICEHOTEL i Jukkasjärvi
ICEHOTEL AB
Marknadsvägen 63
981 91
JUKKASJÄRVI
  • Norrbottens Län

Gästantal: 100
Sittande matgäster: 216
Största mötesrum: 100
Antal bäddar: 280

  • INFORMATION
  • KARTA

VÄLKOMMEN TILL ICEHOTEL I JUKKASJÄRVI

Konferensresor till ishotellet är utöver det vanliga. ICEHOTEL i Jukkasjärvi erbjuder moderna konferenser och äventyrliga upplevelser året runt. Välkomna!

Ishotellet grundades år 1989 och då lades grunden för den originella och världsunika uppfinningen till dagens Icehotel; ett hotell skapat helt och hållet av snö och is från Torne älv. Dessutom är det Sveriges mest unika och förmodligen mest omfattande privata konsthallar. Varje år återuppstår det i en ny skepnad, noggrant utformat och handgjort av omkring 40 konstnärer från hela världen. Sedan 2016 är går det att övernatta bland iskonst på Icehotel året om.

ICEHOTEL ligger på Torne älvs stränder, 200 km norr om polcirkeln, i den lilla byn Jukkasjärvi och dagens ICEHOTEL är världsberömt för sitt unika koncept, sin fantastiska konst och sina enastående upplevelser. Numera erbjuder ICEHOTEL kallt boende året runt. 20 designade is sviter håller minus 5 grader även på sommaren med hjälp av energi från solen som 100 dagar på sommaren lyser även på natten (midnattssol).

KONFERENSER UTÖVER DET VANLIGA

ICEHOTEL erbjuder moderna konferenser och äventyrliga upplevelser året runt. Vi skräddarsyr arrangemang i Jukkasjärvi såväl som i andra delar av Lappland, Sverige och Nordnorge.

ICEHOTEL har utmärkta egna möteslokaler för upp till 100 gäster. Vi har också samarbeten som gör att vi kan föreslå lokaler även för större grupper.

Vinterkonferenser
Kombinera din konferens på ICEHOTEL med aktiviteter, boende i vildmarken eller skidåkning i svenska fjällen. Vi plockar fram det bästa Lappland och Nordnorge har att erbjuda - året runt.

Sommarkonferenser
Som destinationsbolag arbetar vi med att plocka fram det bästa av Lappland och Nordnorge, sommar som vinter. Låt dig inspireras av våra programförslag med valsafari, forsränning, midnattssol och en hisnande fjällvärld.

ICEHOTEL Event
ICEHOTEL Event levererar kvalitetssäkrade unika upplevelser i Sverige och övriga världen. Alltid med den rena Torne älvsisen i fokus. Produktlanseringar, konserter, modevisningar, filminspelningar och större evenemang arrangeras även på plats i Jukkasjärvi där vildmarken alltid utgör basen.

ICEHOTEL Adventure
ICEHOTEL erbjuder en mängd spännande äventyr i traditionsrika Jukkasjärvi såväl som i andra delar av Lappland och Nordnorge. Gör en dagstur med skoter längs Torneälvens slingrade stränder eller prova på is skulptering, åka hundspann eller upplev samisk kultur.

ICEBAR BY ICEHOTEL - JUKKARSJÄRVI, STOCKHOLM & LONDON
Överraska dina sinnen! Följ med till ICEBAR där isskulpturerna nästan får eget liv i det magiska blå ljuset och varma läppar gör avtryck i isglasen som är skapade av den renaste is ur Torne älv. Verkligheten där utanför är långt borta. ICEBAR har inte bara stannat i Jukkasjärvi. I en rad stora metropoler världen över finns våra isbarer där du kan ta en drink i minusgrader, omgiven av isen från Torneälven. Ibland i form av så kallade pop up-barer som bara finns under en begränsad tid, ibland är isbarerna ett permanent inslag i stadens uteliv.

Just nu finns ICEBAR BY ICEHOTEL i Jukkasjärvi, Stockholm och London. Oavsett var i världen du besöker oss är all inredning samt glas, gjorda i is från Torneälven. Barernas design skapas av kända konstnärer från hela världen och designen byts ut varje år – precis som på ICEHOTEL

Varmt välkomnna att kontakta oss!

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket