Hotell Havsbaden

KONTAKTA:

Hotell Havsbaden
Sandra Weman
Skatuddsvägen 18
760 45
Grisslehamn
  • Stockholms Län

»Hemsida

0175-309 30


Gästantal: 340
Sittande matgäster: 250
Största mötesrum: 340
Antal bäddar: 300

  • INFORMATION
  • KARTA

DIN SINNESRO BÖRJAR HÄR
SPA & RESORT | GRISSLEHAMN | EST. 1903

Välkommen till Hotell Havsbaden i Grisslehamn - en helt ny upplevelse & en helt ny värld. Idag har Havsbaden inte bara blivit ett hotell med ett SPA, utan en hel destination, en helt ny upplevelse, något helt fantastiskt utöver våra drömmar. På Hotell Havsbaden i Grisslehamn handlar allt om just dig, att du ska må så bra det bara går och njuta till maximum.
Välkommen!

Välkommen till Hotell Havsbaden i Grisslehamn. Ett SPA och konferenshotell med mängder av möjligheter. Här gör vi bröllop, fester, middagar, dryckesprovningar eller bara njuter av vår fantastiska spa-anläggning.

Redan 1903 tog hotellet sina första andetag som blev grunden till vad som skulle komma att bli anrika Hotell Havsbaden i Grisslehamn. Sedan dess har det hänt mycket innanför dessa väggar. Nu, mer än 100 år senare öppnar Hotell Havsbaden på nytt.

Vackert beläget uppe på granitklippan, ett stenkast från havet, klippstranden och den levande fiskehamnen, ligger det ståtliga skärgårdshotellet Havsbaden. Med skog och hav in på knuten finns här alla möjligheter att känna naturens kraft och alla dess skiftningar året runt. Till Havsbaden kommer du lika gärna för konferens som för en avkopplande weekend eller en SPA-dag. Fånga stunden och dagen, njut av den unika miljön och låt havet inspirera.


SPA-KONFERENS & SPA-WEEKEND

Njut i vårt sköna SPA. Vi erbjuder SPA Weekend, men även SPAkonferens vilket är mycket populärt. Vår spa-avdelning bjuder på en avstressande och rofylld miljö. I vårt spa får du behandlingar av våra professionella och hud-och spaterapeuter - där ljus, ljud och doft harmonierar med utsikten över horisonten. Vila i en däckstol på uteterassen och lyssna till havets och vindarnas sång. Njut i våra stora bubbelpooler, vår ångbastu, regndusch & avsvalkningspool. Därtill har vi en klassisk bastu vilken rymmer generöst 20 personer...


FEST & BRÖLLOP

I vår vackra restaurang med utsikt mot hamn och hav serveras god mat med skärgårdssmak. Hos oss kan Ni boka det lilla och det stora kalaset. Vi dukar upp i matsalen för 250 gäster. I vår största festvåning Havsvidden kan vi duka upp på flera olika sätt och den tar max 340 personer. VI ett antal mindre lokaler som blir intimare för mindre sällskap. Alla våra festvåningar har självklart utsikt över vår vackra hamn eller direkt ut över havet. Vi har givetvis en hel del festliga menyer att erbjuda er, men likväl så komponerar vi såklart gärna ihop den exakta menyn för Er! En fest eller ett bröllop på Hotell Havsbaden skall vara en upplevelse ni sent skall glömma och det lovar vi er att det blir.


AKTIVITETER & DRYCKESPROVNINGAR

När man åker på konferens så åker man av två anledningar. För det första välförberedda föreläsningar, workshops & presentationer. Den andra delen är det sociala. Möta människoroch lära känna varandra, knyta kontakter och skapar relationer. När man åker hem från en konferens ska man känna att man har laddat batterierna. Man skall åka hem med ett leende på läpparna och redo att ge 110% igen. Det är vad Hotell Havsbaden gör med sina konferensgäster.

Vi erbjuder måga olika aktiviteter bl.a. 
Lerduveskytte, Fotojakten, Mästarnas Mästare, Amazing Team Race, Bumper Ball, Segway Teknikbana, Bygga och konstruera lådbil eller flotte m.m.

Vi erbjuder även:

Vinprovning
Vår somelier tar med er i vinets mångfassetterade värld.

Vinprovning med småbitar
En sensationell upplevelse där du får prova dig fram genom spännande kombinationer mellan smaker och viner.

Whiskeyprovning
Vi smakar och lär oss om världens olika whiskeysorter.

Ölprovning
Testa nya ölsorter från hela världen. Under 1,5 h får ni gå igenom sju olika sorter för att hitta en ny favorit.

» Läs mer om våra olika aktiviteter och dryckesprovningarVarmt välkomna till oss på Hotell Havsbaden!
Kontakta mig så ser jag till att hjälpa er
/Sandra Weman

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket