Historiska Museet

KONTAKTA:

Historiska Museet
Titti Håkansson
Narvavägen 13-17
114 84
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-519 556 00


Gästantal: 300
Sittande matgäster: 220
Största mötesrum: 220

  • INFORMATION
  • KARTA

EVENT, KONFERENS & BRÖLLOP PÅ HISTORISKA MUSEET

LOKALER FÖR FEST, EVENT & KONFERENS

Historiska museet har fantastiska lokaler som företag, organisationer och privatpersoner kan hyra. Ett sammanträde på tre man hand, mingel för 600, bröllop på Rosengården eller 50-årsfest? Vi har möjligheterna!

De senaste åren har vi ordnat middagar, kundträffar, fester, utställningar, seminarier, mottagningar, föredrag och bröllop. Bland annat. Att till exempel få mingla under det målade trätaket från 1600-talet i Barockhallen ger en extra dimension till din fest. Men ett evenemang hos oss kan också ge ny kunskap och oväntade upplevelser. Starta med en vikingatida 5-kamp eller ett glas i det vackra Guldrummet.

Vi specialanpassar visningar efter just dina önskemål. Tänk tema lyx, vardagsliv, mat, resor, musik, kärlek eller vad du kan komma på. Museets medarbetare klarar allt!

Museets restauratör erbjuder mat för alla önskemål, från en elegant trerätters till en enkel mingeltallrik. Det är ditt behov som styr: ska det vara sittande eller stående; lagad mat eller fika och hembakt. Vi hjälper dig till ett lyckat event.

Middagar, kundträffar, fester, utställningar, seminarier, och bröllop.
På historiska finns möjligheterna. Vi specialanpassar visningar efter just dina önskemål, vi hjälper dig gärna med förslag på underhållning. Vi har egen catering och museet duktiga restauratör sköter mat & dryck.

Välkommen till en annorlunda upplevelse!

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket