Highway to Helg | Coverband

KONTAKTA:

Highway to Helg
Niklas Lindroth

»Hemsida

0730-64 23 38


 • INFORMATION

BOKA FESTBANDET HIGHWAY TO HELG

HIGHWAY TO HELG är ett coverband, festband & partyband i Sveriges toppskikt, som kan garantera nöjda kunder till varje event. Vi bokas till allt från bröllop, after-ski, företagsfester, födelsedagsfester till mingel och superevent.

FESTBAND + LJUD + LJUS

HWTH är baserade i Stockholm med bokas som coverband till spelningar över hela Sverige. Att boka oss är alltid enkelt och smidigt. Vi tillhandahåller ljud- och ljusteknik för alla former av event.

REPERTOAR

Vårt partyband har en repertoar som består av rock- och popklassiker, svängiga danslåtar och massor av hits från 1960-talet till 2010-talet. Den innehåller låtar av U2, Håkan Hellström, ABBA, AC/DC, Michael Jackson, Taylor Swift, Tina Turner,  Magnus Uggla, Creedence Clearwater Revival, Bruce Springsteen och många fler.

Vi anpassar repertoaren till varje event för att passa tillfället och just er fest optimalt. Vi vet hur låtar ska väljas för att göra vår publik glada och peppade - när publiken är nöjda så är vi nöjda.

BANDMEDLEMMAR

 • Sandra Widman
  Sångerska och låtskrivare från Skellefteå. Skriver musik till svenska artister och sitt eget band Oh Jonathan när hon inte levererar röj med festbandet Highway To Helg.

 • Olov Domeij
  Frilansmusiker som gillar att spela all musik från jazz till electro, men har en extra stor kärlek till det klassiska rockbandet...

 • Niklas Lindroth
  Trumslagare och producent från Vindeln. Utbildad vid Musicians Institute, LA och Musikhögskolan i Piteå...
 • Adam Björklund
  Gitarrist och keyboardist med förkärlek för soulmusik, utbildad bland annat i LA och Musikhögskolan i Piteå...


KONTAKTA OSS

Om ni letar efter ett bra coverband / partyband till ert företagsevent, bröllop eller fest så är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Bästa hälsningar HWTH.
Frågor besvaras alltid snabbt!

1-facebookFölj oss på Facebook

1-youtubeSe oss på Youtube

1-referensREFERENSER

"Vi på Goodyear ger våra varma rekomendationer till att andvända sig utav bandet Highway to helg!"
/ Alexandra, Goodyear

"Suverän sångerska o fantastiskt band som har en bred o bra reportoar. Håller bra tempo o stämning o partybandet HWTH passar väldigt bra till 40-årsfester o andra fester också"
/Privat kund

Alla var jättetrevliga och allt gick hur smidigt som helst. Vi är jättenöjda!"
/ Elin, Idrottsgalan Charlottenberg

"High way to Helg spelade på min 30årsfest och var huvudattraktion. Jag valde mellan ett flertalet partyband och valde tillslut High way to Helg. Kunde inte ha blivit bättre. De var superduktiga, fick med sig publiken och anpassade låtarna mycket bra! Det är superflexibla och härliga. Rekommenderar de varmt!"
/Privat kund

"Festbandet Highway to helg spelade på vårt bröllop och deras sätt att få med gästerna var helt fantastiskt. Alla generationer fick dansa till sina favoriter. De var mer än toppen och vi kunde inte önskat oss ett bättre band. Vi rekommenderar dem varmt."
/Privat kund

"Jag och min man bokade Highway to helg till vårt bröllop och är galet nöjda! De gav ett seriöst intryck från början med en tydlig offert. De var väldigt lyhörda med önskemål, alla låtar vi ville ha gjordes fantastiska versioner av. De hade bra känsla för gästerna och spelade en blandning som alla gillade. Riktigt bra rent ljud i deras utrustning. Det märks att de är duktiga musiker, och vilken röst sångerskan har! Många av gästerna har frågat efter bandet och tyckt att det var en stor höjdpunkt under kvällen. Jag rekommenderar starkt Highway to helg till alla som vill ha en riktigt bra band på sin fest, de är proffs."
/ Privat kund


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket