Henrik Schyffert

KONTAKTA:

Henrik Schyffert
Tottes Agency
Totte Freidenfelt
STOCKHOLM

»Hemsida

0708-23 98 00


  • INFORMATION

BOKA HENRIK SCHYFFERT

Henrik Schyffert är en av Sveriges största och bästa komiker. Han har skapat några av landets största humorsuccéer och är just nu aktuell med nya hyllade showen "ÄGD – vad kostar ett rikare liv?" tillsammans med Fredrik Lindström. Han är dessutom en erfaren programledare/konferencier och populär föreläsare.

Föreläsningen "Släpp sargen!"

En föreläsning om konsten att inse att man kan förändra, och hur man får andra att inse detsamma.

Henrik Schyfferts karriär är som en nöjes-pytt i panna, rockmusiker,, filmproducent, manusförfattare, tv-chef, radioproducent, skådespelare, regissör och komiker. Han lyckas dessutom med nästan allt han företar sig.

Handlar det om tur, talang eller ett medvetet sätt att arbeta? Troligen både tur och talang till en viss del, men framförallt handlar det om att skapa bra miljöer för kreativt tänkande. En plats där man hela tiden vågar förändra sig. Inte bara med kompisarna i Hassan eller Killinggänget, utan även i mer eller mindre påtvingade konstellationer där man förväntas vara skapande, kreativ och rolig.

Hur skapar man då dessa miljöer, där alla kan få utlopp för sin idérikedom? Hur kan man få ut max av ett samarbete med människor man kanske inte känner så väl? Eller ens gillar?

Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik Schyffert på ett ovanligt underhållande föredrag om förändring och grupparbete.

Konferencier/Programledare

Henrik har under många år hållit i hundratals konferenser och events. Allt från Investors styrelsemöten och regeringssammankomster till plåtslagarfirmor i Flen och skoldiscon (klass 7b i Kristofferskolan – mycket lyckad kväll!).

Han kan både hålla i diskussioner och ställa seriösa frågor till ekonomiansvariga i SEB:s styrelse men även göra 20 minuter jätterolig standup efter kaffet och innan bandet går på.

Boka komikern, StandUp, programledare, konferencier, föreläsare, artist Henrik Schyffert.

Kontakta mig för närmare information, priser och tillgänglighet.
/ Vänligen Totte Freidenfelt

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket