Grand Hotel Stockholm

KONTAKTA:

Grand Hotel Stockholm
Nicole Torbiörnsson
Södra Blasieholmshamnen 8
103 27
STOCKHOLM
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-679 35 00


Gästantal: 800
Sittande matgäster: 350
Största mötesrum: 650
Antal bäddar: 652

  • INFORMATION
  • KARTA

Grand Hotel Stockholm har sedan invigningen 1874 varit en uppskattad mötesplats för såväl inhemska som tillresta kosmopoliter.

Kapacitet: 1500 pers
Antal konferens-/grupprum: 24 st.
Största konferenslokal: 650 pers
Hörsal: 650 personer
Mingel: 800 pers
Restaurang:
Grands Veranda 110 pers
Cadierbaren 130 pers
Mathias Dahlgren Matsalen 37 pers
Mathias Dahlgren Matbaren 54 pers
Sittande matgäster: 350 pers
Fullständiga rättigheter: Ja
Övernattning: 300 / 562 bäddarKONFERENS

Inga möten eller konferenser är för små eller stora för Grand Hôtel. Hos oss finns centralt belägna lokaler med all modern teknik man kan behöva. Lokalerna rymmer upp till 800 personer och alla är utrustade med gott kaffe och trådlöst Internet.

FESTVÅNINGEN

Ända sedan Régis Cadier öppnade portarna till hotellet 1874 har vi tagit fester, njutning och god stämning på största allvar. I lokalerna ryms allt från en intim middag till ett event med 2000 inbjudna. Hör bara av er och berätta hur ni vill ha det.

BRÖLLOP

Hur ser ett drömbröllop ut? Det vet nog bara ni. Ni som väljer att fira ert eget bröllop hos oss behöver inte göra ett dugg mer än att tänka med hjärtat och berätta hur ni vill ha det. Vi ordnar allt från designen på tårtan till ballongfärd från taket om så skulle önskas. Allt lika bekymmerfritt som perfekt. Kärleksfullt välkomna att umgås, njuta, festa och vakna hos oss på Grand Hôtel!

GRAND HOTELS EGEN STAB...

Även om tekniken är viktig, är det oftast människorna som är viktigast. Därför har vi en egen stab av personal som finns till hands inför, under och efter festen och mötet. Våra tekniker, snickare, projektledare, köksmästare, florister, ljud- & ljustekniker, dekoratörer och tapetserare är också alltid beredda att hjälpa till.

Hör av er, så hjälps vi åt att planera en storslagen konferens, er fest, mässa eller bröllop.... Oavsett om ni är två eller 800 personer.

 

 

 

 

Grand Hotel Stockholm har sedan invigningen 1874 varit en uppskattad mötesplats för såväl inhemska som tillresta kosmopoliter. Hotellet är vackert beläget vid vattnet mittemot Kungliga slottet i Gamla Stan...

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket