Golden Hits

KONTAKTA:

Golden Hits
Kungsgatan 29
STOCKHOLM
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-50 55 60 00


Gästantal: 495
Sittande matgäster: 495

  • INFORMATION
  • KARTA

Golden Hits

SHOWRESTAURANGEN Golden Hits etablerades på Kungsgatan 29 redan hösten 1992. Precis som namnet antyder är det ett krogkoncept som bygger på känd partymusik från olika tidsepoker. Golden Hits har idag flera olika verksamheter under ett och samma tak - allt från lunchservering och bistro till Dinnershow och den otroligt populära nattklubben där kön inte sällan ringlar sig längs med Kungsgatans många butiker och restauranger ner mot Stureplan.

Köp biljett / Boka plats till showrestaurangen Golden Hits här!


Det härliga med Golden Hits nattklubb är att den är totalt opretentiös och alla har otroligt skoj. Det finns musik för alla smaker, ett flertal olika barer och dansgolv och en välfylld karaoke där alla kan bli stjärna för en kväll!

Fyra barer, tre dansgolv, två shower - en fantastisk helkväll! Välkommen till Golden Hits, Stockholms roligaste krog.

KONFERENS & EVENT
Den perfekta lokalen för ert nästa event!
På entréplan kan vi ta emot upp till 350 sittande matgäster och i Schlagerbaren en trappa upp får upp till 145 sittande matgäster plats. Utöver vår vanliga verksamhet som fokuserar på dinnershow, nattklubb och lunchservering har vi möjlighet att erbjuda våra faciliteter för specialarrangemang, event och självklart även helabbonneringar för större sällskap. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera idéer och upplägg inför ert nästa evenemang!

Kontaktpersoner för Konferens & Event:
Stina Hammervik 08-50556032
Eva Bloch 08-50556002


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket