Gävle Konserthus, Kongress & Eventarena

KONTAKTA:

Gävle Konserthus, Kongress & Eventarena
Rebecca Strand
Kungsbäcksvägen 22
801 37
Gävle
  • Gävleborgs Län

»Hemsida

026-17 29 09


Gästantal: 800
Sittande matgäster: 800
Största mötesrum: 800

  • INFORMATION
  • KARTA

Boka konferens på Gävle Konserthus, en utmärkt kongress- och eventarena.

Platsen för en konferens är ofta avgörande, många vill byta miljö och samlas någonstans där deltagarna bjuds både inspiration och upplevelser. Gävle Konserthus är allt annat än en traditionell konferensanläggning.

Att mötas på platsen där Gävles tidigare badhus låg, med utsikt över Gavleåns strömmande vatten, är en minnesvärd upplevelse. Att njuta av en konsert, med efterföljande middag i restaurangen, är kanske den sista lilla pricken över i.

Ett kreativt hus är ett flexibelt hus

En konferens i ett konserthus är på många sätt annorlunda. Musiken finns alltid närvarande vilket ger dig obegränsade möjligheter för överraskningar. Kaffepausen kan du tillbringa på en repetition med Gävle Symfoniorkester. Middagen kan du njuta med scenunderhållning av högsta klass. Kanske ligger din konferens på ett datum när vi har kvällskonsert, kanske väljer du att boka din egen favoritartist som avslutning. Vår erfarenhet av både stora och små konserter gör oss till en flexibel samarbetspartner i konferenssammanhang.

Hos oss får du tillträde till en mängd lokaler av varierande storlek. En grupp på tio eller tusen spelar ingen som helst roll. Gevaliasalen har visserligen åttahundra platser, men den moderna tekniken gör att vi klarar kongresser där deltagarna är många fler.

Riksstämmor, partikongresser, EU-möte med internationella gäster och mässor är bara några exempel som visar bredden på utbudet.

Förvänta dig inte en ordinär konferens. Gävle Konserthus erbjuder mycket mer än så. Miljön i sig ger förutsättningar för ett kreativt skapande. Konferera, ät en storslagen middag med en fantastisk utsikt, låt en ensemble ur Gävle Symfoniorkester framföra några stycken just för er, eller hyr hela orkestern.

Varför inte förlägga bolagsstämman här, eller den viktiga kundträffen? Oavsett om ni är 5 eller 800 tillgodoser vi era behov.

Den stora kongressalen, Gevaliasalen, ger plats för över 800 deltagare med den senaste tekniken i form av ljud och ljus.

Bo Linde-salen, vår näst största konferenslokal, rymmer 160 personer i biosittning.

Lägg därtill ett flertal konferensrum och grupprum i olika storlekar, alla med en betagande utsikt över Gavleåns strömmar.

Trådlöst internet finns i hela huset.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket