Fyrishov

KONTAKTA:

Fyrishov
Idrottsgatan 2
753 33
Uppsala
  • Uppsala Län

Gästantal: 3700
Sittande matgäster: 1500
Största mötesrum: 2000

  • INFORMATION

VÄLKOMMEN TILL FYRISHOV I UPPSALA

Fyrishov i Uppsala erbjuder stora och flexibla lokaler som kan ta upp till 3700 personer och som anpassas efter dina önskemål. Våra stora och flexibla eventlokaler passar för bl.a företagsevent, större konferenser, mässor, musikevenemang, idrottsevenemang och annat.

Möten & Konferens

Att anordna en konferens eller möte på en av Sveriges mest besökta arenor ska kännas tryggt redan från start. På Fyrishov genomför vi årligen drygt 300 evenemang av olika slag och ofta får vi höra att vi kan det här med att anordna en lyckad konferens. Parkeringar finns precis utanför arenan och Uppsala centrum ligger på promenadavstånd. Och närheten till tåg och till Arlanda flygplats gör att det är lätt att ta sig hit. Önskas övernattning finns flera bra hotell i närheten, som vi kan rekommendera.

Stora flexibla lokaler för event

Våra stora och flexibla eventlokaler kan ta upp till 3700 personer och som anpassas efter våra gästers önskemål. Vi erbjuder även aktiviteter och/eller relaxbad, vilket kan lätta upp mötesdagen. Mat och dryck serveras i vår svanenmärkta restaurang alternativt i er möteslokal. Vi fixar allt ifrån en klassisk lunch till en helkväll för det stora företagets event eller årliga julfest.

Inne på vår hemsida ser du bilder på alla olika lokaler och konferensrum. Där finner du all fakta om kapacitet/rum, möbleringar, 360-bilder, teknik och möjligheter...

Berätta dina tankar så hjälper vi dig att ta fram en lyckad lösning.
Välkommen med din bokningsförfrågan!

Skickaförfrågan1-160

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket