Quality Hotel Frösö Park

KONTAKTA:

Quality Hotel Frösö Park
Helene Kjellsdotter
Cronstads väg 2
832 56
FRÖSÖN
 • Jämtlands Län

»Hemsida

063-16 50 09


Gästantal: 4400
Sittande matgäster: 1500
Största mötesrum: 2500
Antal bäddar: 700

 • INFORMATION

Boka konferens på Quality Hotel Frösö Park

Konferens med konceptrum

 • 3 minuter till flyget
 • Konceptrum Köket – möjlighet till matlagningsaktivitet
 • Konceptrum BOX – avslappnad miljö med inspiration från BOX Whisky för möten upp till fyra personer
 • 200 rum – 700 bäddar
 • Största lokal på hotellet – plats för 300 personer
 • Frösö Convention Center med plats för 3 500 personer
 • SPA – 4 bastu, 5 vattenupplevelser, relaxavdelning
 • 300m² gym – fullt utrustat med löpband, motionscyklar, crosstrainers, maskiner och fria vikter
 • Utegym
 • Hinderbana

På Quality Hotel Frösö Park finns en unik kombination av traditionella konferensrum, spännande konceptrum och inbjudande utomhusmiljöer. Här finns Norrlands största mötesplats där upp till 4 400 personer ryms. Vår filosofi är att de flesta människor både mår som bäst och får sina klokaste idéer när de är utomhus och i rörelse. Det har vi tagit fasta på i vårt konferenskoncept. Omgivningarna inbjuder till både promenader, skidturer och golfrundor och tillsammans skapar vi det möte du vill ha. Vi har självklart inte tummat på den komfort och de faciliteter som vi vet att du behöver för ett lyckat möte.

Måltider för vardag, konferens och fest

En sportig frukost, en energifika, en söndagsbrunch, en lunchbuffé eller en middag i vår Bistro. Det är delar av utbudet på Quality Hotel Frösö Park. Med utsikt över sjön och fjällen erbjuder restaurangen en upplevelse för alla sinnen. Den öppna spisen tar emot dig direkt vid lobbyn. Restaurangen och den privata festvåningen kommer du till via vår bar och bistro. I köket, som är ett så kallat show kitchen – öppet med full insyn, skapar vi våra spännande menyer. Vi håller öppet året runt och serverar frukost, lunch, middag och på helgerna brunch. Vår brasseristil har inspirerats av lokala och internationella smaker. Här är alla välkomna, i såväl träningskläder som kostym.

Bröllop & Fest

Quality Hotel Frösö Park ligger endast ett stenkast från Frösö kyrka, som är en av Sveriges populäraste och vackraste kyrkor att gifta sig i. Vi ordnar den allra bästa inramning på er viktigaste dag. Quality Hotel Frösö Park kan ta emot upp till 300 gäster i en privat festvåning och vi har två bröllopssvit på hotellet!

Varför inte en utevigsel med fjällvärlden som fond? Vigselförrättare med friluftsinriktning finns både hos AktivUt och We Are Wed. Festvåningen kan självklart även användas till andra av livets fester såsom event, företagsevenemang, födelsedagar och jubileum.

Norrlands största mötesplats, Frösö Convention Center.

Välkommen till Frösö Convention Center, Östersunds kongress-, evenemangs- och mässcenter. Beläget 3 minuter från Åre Östersund Airport. Ett 4-stjärnigt hotell i direkt anslutning står färdig i maj 2015. Frösö Convention Center tar emot 2 500 gäster, har 4 000 kvm flexibel golvyta och erbjuder hög säkerhet och personlig service för den stora internationella kongressen, en branschmässa eller en konsert.

SNABB OCH EFFEKTIV
Vi står för personligt engagemang och norrländskt lugn. Vi garanterar att kunna rodda om våra lokaliteter på 48 timmar, vi har bra utrymmen att förvara eventuellt material och vi finns på plats när ni kommer för att starta upp ert arrangemang.

LOKALER I ETT PLAN
Våra lokaler är stora och flexibla och allt ligger i ett plan. 4000 kvadratmeter, öppningsbara väggar samt 8 meter i takhöjd.

TILLGÄNGLIGT OCH SÄKERT
Frösö Convention Center är mycket väl anpassat för funktionshindrade eller andra som behöver extra utrymme eller lättillgängliga lokaler. Området ger stora möjligheter till säkra arrangemang.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket