Fredriksborg Hotell & Restaurang

KONTAKTA:

Fredriksborg Hotell & Restaurang
Fredriksborgs fästning
Fredriksborgsvägen 17
139 90
VÄRMDÖ
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-541 380 50


Sittande matgäster: 75
Största mötesrum: 75
Antal bäddar: 30

  • INFORMATION
  • KARTA

KONFERENS PÅ FREDRIKSBORG

Varmt välkomna till oss på Fredriksborg Hotell & Restaurang!

Fredriksborg är beläget längst ut på Norra Värmdö, alldeles intill Oxdjupet och med en oslagbar utsikt över den glittrande Solöfjärden. Här har vi sol från morgon till kväll och ett skådespel på vattnet med alla de båtar som passerar förbi.

1721 påbörjades arbetet med att bygga Fredriksborgs fästning, med sitt strategiska läge var det här Stockholm försvarades mot ryssarna. Nu närmare 300 år senare är det dags för Fredriksborg att fylla ett helt annat syfte.

Efter en omfattande och varsam renovering är det äntligen dags för oss alla att få njuta av Fredriksborg med sitt fantastiska läge intill Oxdjupet. Hit är ni välkomna för en fika, lunch, middag eller kanske bara ta ett gott glas vin och självklart om ni vill, även övernatta i något av våra personligt inredda hotellrum.

Fredriksborg är med sin närhet till Stockholm ett utflyktsmål över dagen, natten eller helgen och vi har alla möjligheter att ordna såväl fester, bröllop, konferenser, företagsevenemang och olika typer av event. Under året kommer vi också att ha egna evenemang - vad som är aktuellt just nu kan ni läsa på hemsidan.

Vår ambition är att skapa en ny oas i Stockholms skärgård, varje årstid har sin charm och miljön och utsikten är lika vacker oavsett årstid.

Varmt välkomna till Fredriksborg, det lilla personliga hotellet i en oslagbar miljö. Här kan ni äta gott, sova gott & helt enkelt bara ha det gott!

KONFERENS

Fredriksborg är den lilla, intima anläggningen där ni får det stora utrymmet och möjlighet att arbeta helt ostört och enskilt. Här kommer ni aldrig att trängas med andra konferensgrupper.

Vi har tre olika färdiga konferensupplägg, i dessa ingår alltid konferensrum med projektor och annan konferensutrustning samt vatten och frukt:

  • Halvdagskonferens - Lunch samt för- eller eftermiddagskaffe. fr. 695:-/person exkl. moms
  • Heldagskonferens - Förmiddagskaffe, lunch samt eftermiddagskaffe. fr. 795:-/person exkl. moms
  • Heldagskonferens inkl. övernattning (i delat dubbelrum) och en 3-rätters middag. fr. 2090:-/person exkl. moms

Utöver dessa paket kan vi självklart hjälpa till att anpassa konferensen efter era behov.

Det finns även möjlighet att boka aktiviteter i samband med er konferens, kontakta oss på telefon eller mejla så hjälper vi till att ta fram ett konferensupplägg som passar just er.

BRÖLLOP, FEST & EVENENMANG

Ska ni fira farfars 75-årsdag, hålla bröllop eller ha ett företagsevenemang - allt är möjligt hos oss. Här kan ni ha kalas, fester och evenemang i olika storlekar. Inomhus, utomhus eller kanske i fästningen - hos oss finns flera alternativ. Vi har även vår egen florist som förutom att erbjuda hjälp med blommor ser till att dukning och dekorationer blir precis så fint som ni vill ha det.

Vill ni åka båt eller buss från stan, ha något särskilt tema, underhållning eller fotograf på plats? Vi kan hjälpa er med alla delar så att ni får precis den fest, bröllop eller det evenemang ni önskar.
Vänligen ring eller mejla oss så berättar vi mer.

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket