Fredrik Stenström. JNF Magic Entertainment

KONTAKTA:

Fredrik Stenström
JNF Magic Entertainment

  • INFORMATION
  • REFERENSER

MINGELSTROLLERI MED FREDRIK STENSTRÖM

Boka Fredrik Stenström när det gäller scenshow eller mingeltrolleri. Fredrik kan även bokas som mässunderhållning till er mässa.

Jag heter Fredrik och arbetar med magisk underhållning kryddat med humor. Om det är viktigt för dig att göra intryck och avtryck på kunder, potentiella kunder, medarbetare och samarbetspartners vet du att det krävs mer än en PowerPoint för att få folk att lyssna.

Genom att anlita mig till dina event och fester kan vi tillsammans bygga upp en positiv och spännande stämning i interaktion med besökarna. De blir en del av underhållningen och alla som närvarar kommer att få mer levande minnen av ditt budskap och ditt event.
Jag har många års erfarenhet av trolleri som underhållning och erbjuder:

MINGELSTROLLERI
De flesta reagerar med en slags förtjust irritation och en ökad nyfikenhet när de på nära håll konfronteras med skickligt genomfört trolleri. Jag sätter en ära i att föra en trevlig konversation och vissa respekt. Det roliga är att skratta tillsammans. Mingeltrolleri är en flexibel typ av underhållning alltifrån ett kortare inslag till fördrinken heller som ett längre upplägg till efterrätten. Du väljer. Mingelmagi är ett bra sätt att "bryta isen" på och passar bra på olika kundevent. Kombineras ofta med scenshow i olika format.

SCENSHOW
Jag intar scenen med trolleri, humor, musik och assistans från publiken. Fingerfärdighetsmagi genomförs tålmodigt för en allt mer förbluffad publik. Fördelen med en scenshow är att man bygger en mer "show" känsla och har möjligheten att lyfta fram utvalda personer som assistenter. Målsättningen är att alla ska ha riktigt roligt och förutom väl genomförd magi ligger fokus på humor och interaktion. Kombineras ofta som paket med mingeltrolleri.

FÖRETAGSMÄSSA / MÄSSUNDERHÅLLNING
Att nå igenom "bruset" är inte alltid så lätt när man står på en mässa. "give aways" och olika aktiviteter görs för att få besökarna att stanna just vid din monter. Genom att anlita mig hjälper jag er att få besökarna att stanna. Antigen med hjälp av mingeltrolleri heller genom att bygga upp mindre close up shower på plats. Skapar mervärde som ger stämning och intresse vid er monter! Här finns möjligheten att väva in nyckelbudskap i min magi.

1-instagramFölj mej på Instagram

1-linkedinFölj mej på LinedInFölj mej på LinedIn

Varmt välkomna att kontakta mig för mer info eller bokning!
/Fredrik Stenström

 

REFERENSER

1-referens

Du är inte bara en oerhört skicklig trollkarl, du har även en superb förmåga att ta in stämningen och känna av publiken, som sagt superb! Du byggde upp en spänning i rummet som gjorde att alla var så entusiastiska över att få dig till bordet...
/ Louise HögbergSAAB-gruppen

Du ska veta att du gjorde succé i lördags, vi är så "jävla" (ursäkta) nöjda med ditt trolleri och ditt sätt att vara, du var värd varenda krona.
/ Henrik LjungKungsör

Det var verkligen jättebra....du måste vara född till magiker. Jag kommer verkligen att rekommendera dig, till de som vill ha en trevlig och rolig upplevelse.
/ Ann-Charlotte NystrandExova AB

Fredrik hade ett suveränt uppträdande på vår personalfest. Han var suverän på att presentera sina trolleritrick samtidigt som han anpassade uppträdandet till vår internationella publik. Vill man krydda en tillställning lite extra så är denna skickliga trollkarl ett superalternativ!
/ Carl BergJV Söderströmstunneln HB

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket