ESCAPE BOX SVERIGE| Mobilt Escape Game

KONTAKTA:

ESCAPE BOX SVERIGE
Stureplatsen 3
411 39
Göteborg

»Hemsida

0768-33 33 00


  • INFORMATION

ESCAPE BOX SVERIGE| MOBILT ESCAPE GAME

Escape Box är en helt ny aktivitet som med fördel kan genomföras på restaurang, konferensanläggning, ert kontor eller hemma hos er. Det är en smart utformad aktivitet för både små och stora grupper (6-600+). Det är enkelt beskrivet som en stor väska fylld med flera utmaningar.

Escape Box är ett helt nytt koncept och ett adrenalinfyllt lagspel för 6-600+ personer, som kan genomföras över hela Sverige. Både på svenska och engelska. Tanken med den här aktiviteten är att man ska kunna ha en kul stund tillsammans och samarbeta för att lösa uppdragen först. Alla uppdragen är utformade för att alla ska klara av dem oavsett kunskap. Med lite logik och bra samarbete kommer det att gå utmärkt.

ROLIG & TEAMBILDANDE

Inget annat stärker en grupp på samma sätt som ett gott skratt tillsammans. Escape Box är utvecklad för just detta ändamål – att stärka er grupp genom att ge er en riktigt rolig och minnesvärd stund ihop!

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Boxen är full av spännande gåtor, pussel, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter. Laget som löser uppdraget först, vinner! Passar perfekt som teambuilding, after-work, icebreaker, konferensaktivitet, firmafest eller en kul utmaning med dina vänner.

Jobbar laget bra ihop under press? Är gruppen strukturerad och lösningsorienterad? Kommunicerar Ni bra med varandra? Med Escape Box får ni svaret.

OM OSS

Escape Box Sverige kommer dit ni vill göra er aktivitet från Ystad i söder till Östersund i norr. Vi har varit verksamma inom eventbranschen sedan 2003 och har haft nöjet att skapa upplevelser för 100-tusentals personer. Våra aktiviteter skapas och leds av vår egen personal vilket gör att vi alltid kan garantera professionella aktiviteter till ett bra pris. Vårt mål är att skapa minnesvärda konferensaktiviteter för alla på företaget.

Läs även mer om våra andra aktiviteter:
» Mordmysterium
» KLUREDO, en digital mordgåta

Varmt välkomna att kontakta oss för mer info eller bokning!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFÖLJ ESCAPE BOX PÅ FACEBOOK

1-ny-referensREFERENSER

"Perfekt aktivitet för jobbet! Var så himla roligt att få jobba ihop med kollegorna och hitta varandras styrkor i en annan situation en den vanliga "jobbsituationen". Att de kom till oss och satte ordning allt själva var ett stort plus i kanten, tog inte någon extra tid i anspråk från oss utöver själva aktiviteten. Rekommenderar detta varmt till alla! Mycket bra för att stärka teamkänslan."

"Roligt och klurigt event! Det var bra uppstyrt med tillräckligt tydliga instruktioner från er ledare.
Kul detalj med klockan på väggen och lite stressande musik i bakgrunden.
Har egentligen ingen konstruktiv kritik att framföra, det var bara såå kul!!"

"Vår ledare för kvällen var fantastisk och det är till honom som vi vill skicka ETT STORT TACK!!!! Alla i personalen och även vi som beställt detta är mycket nöjda och ville passa på att ge honom en hälsning från oss alla. Vi kommer att berätta om kvällen och rekommendera andra att försöka. Vi hade en HÄRLIG kväll!"

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket