Eric Gadd

KONTAKTA:

Eric Gadd
All Things Live
A house, Östermalmsgatan 26A
114 26
Stockholm

»Hemsida

08-440 92 00


  • INFORMATION

BOKA ERIC GADD – Sveriges okrönte soulkung

Eric Gadd är Sveriges soulkung. En raffinerad artist som bjuder på otrolig stilsäker och bra underhållning. Boka honom redan nu till ert företagsevent, kickoff, personalfest.

Förra året firade Eric Gadd 30 år som artist och nu debuterar äntligen artisten med en egen show. "OMG", som går på på Hamburger Börs i Stockholm, är en glorifierad konsertupplevelse där Gadd ackompanjeras av Sveriges musikerelit. Eric bjuder på låtar från hela sin gedigna repetoar under en 90 minuter lång soulshow med ös från början till slut

Eric Gadd debuterade med plattan "Hello!" 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som "Bara himlen ser på", "Do You Believe in Me", "Why Don't You, Why Don't I" och "Vi kommer aldrig att förlora" har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt.

Han är en uppskattad liveartist som har uppträtt live närmare 4 000 gånger. Utöver konstant turnerande var Eric Gadd en av de första artisterna som spelade på Restaurang Strandvägen 1 i Stockholm, fem kvällar i veckan under en hel månad. 2017 debuterade han med sitt band på Mosebacketerrassen. En rejäl Sverigeturné fyllde dessutom sommaren och nu är han aktuell under hela hösten på Hamburger Börs.

Eric Gadd har haft stora liveframgångar det senaste åren. Även år 2015 var han ute på en uppskattad akustisk turné som fortsatte under hösten och avslutades med en annorlunda och intensiv period på restaurang Strandvägen 1 där han uppträdde fem kvällar i veckan under hela april.

– Det var fantastiskt roligt. Jag hade aldrig spelat så här mycket under en så lång period tidigare och även om det var mycket jobb och väldigt utmanande, så blev det otroligt fina möten med gästartisterna och publiken, berättar Eric Gadd.

Bokas via All Things Live

skickaförfrågan-knapp-profil


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket