Engelen

KONTAKTA:

Engelen
Kornhamnstorg 59B, Gamla stan
111 27
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

0771-826 826


Gästantal: 500
Sittande matgäster: 100
Största mötesrum: 100

  • INFORMATION
  • KARTA

ENGELEN - MER ÄN 50 ÅR AV NÖJE!

Engelen- Hela Sveriges nöjeskrog!

Engelen är Stockholms kanske mest kända pub och restaurang – En nöjeskrog mest känd för att vi som en av få krogar i Stockholm erbjuder liveunderhållning alla dagar!

I hjärtat av Gamla Stan, vid Kornhamnstorg 59B och alldeles intill Slussen och Skeppsbron hittar du Engelen, hela Sveriges nöjeskrog!

Liveunderhållning alla dagar!

Alla dagar i veckan erbjuder vi även liveunderhållning i puben – coverband, livemusik, trubadurer – för en riktigt mysig inramning och upplevelse i juletid. Onsdag till lördagar ingår även entré till vår nattklubb Kolingen i nedre plan.

För större grupper, företag och organisationer kan vi erbjuda sittning nere i Kolingen med cirka 100 platser. Vi skräddarsyr gärna era evenemang med underhållning i enlighet med era önskemål, kanske får vi föreslå en trubadur eller pianist?


JULBORD

I slutet av november dukar Engelen upp sitt välbekanta julbord vari som traditionen bjuder ingår de klassiska svenska julbordsrätterna, såväl kalla som varma, samt julens efterrätter och julgodis i mängder! Därtill kommer de drycker som hör julen till – bara en sån sak!


FÖRETAG & GRUPPER

Engelen erbjuder otroliga möjligheter till företags- och gruppevenemang. Med hela nattklubb Kolingen till ert förfogande, med DJ och egen bar och egen entré, lyfter vi er företagsfest till helt nya höjder.

För sällskap upp till 50 personer erbjuder vi den nyrenoverade Loungen och det går självklart bra att abonnera Loungen för ert evenemang och avrunda kvällen med livemusik i Puben!

Vi skräddarsyr en helkväll tillsammans med Er, och gör det till något riktigt bra! Vi erbjuder mat och dryck, buffé eller meny samt dryckes- och festupplevelse i absolut högsta klass.

Kontakta oss redan idag för offert gällande företagsfesten, releaseparty, studentfest, klassåterträff – You name it, we arrange it!


STUDENT OCH FÖRENING

Boka er fest på Engelen/Kolingen!

Vi kan erbjuder en skräddarsydd tillställning med mat, dryck och servis samt dedikerad underhållning om så önskas. Det finns både tid och plats för en tidig supé med välkomstdrink, en tre rätters meny med tillkommande varianter av underhållning. Eller bara en enkel klubbkväll med dans och samkväm med flera möjligheter.

Nattklubben erbjuder barer, dansgolv med husets DJ och en fantastisk ljud- och ljussättning.


Vi ses på Engelen. Varmt välkomna!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket