Elmia AB

KONTAKTA:

Elmia AB
Box 6066
550 06
JÖNKÖPING
  • Jönköpings Län

»Hemsida

036-15 21 31
036-15 20 00


Gästantal: 1500
Sittande matgäster: 1500
Största mötesrum: 1100

  • INFORMATION
  • KARTA

Lägg din konferens, mässa eller event på Elmia i Jönköping. Flexibla mässlokaler, eventlokaler & kongresslokaler. Även uthyrning och monterservice.

Utställningshallar: 4 st (tot 34 000 kvadratmeter plus flera mindre utställningsytor)
Antal konferens-/grupprum: 10 st (fr. 8 - 124 pers)
Mobila/flexibla konferenslokaler: 6 - 8 st fr. 150 pers och uppåt.
2 st hörsalar: 291 respektive 1097 pers
Mingel / Sittande matgäster: upptill 1500 pers
Fullständiga rättigheter: Ja
Övernattning: Nej


___________________________________________________________________________

Konferensrum och salar
På Elmia har du ett tjugotal konferensrum att välja mellan, där allt från åtta till 124 personer kan mötas. Förutom en välkomnande inramning får ni sällskap av kaffe, nybakade bullar och god mat. Behöver ni mer utrymme finns Rydbergsalen med plats för 291 personer och Hammarskjöldssalen som rymmer nästan 1100 personer. Titta gärna närmare på våra lokaler här. Under 40 år har vi stått som värd för konferenser, kickoffer och möten av de mest skilda slag. Vi gillar helt enkelt mångfalden. Och precis som vilken värd som helst gillar vi när det är fullt i huset.

Eventet - det alla minns
Ett event ingår ofta som del i ett större arrangemang, som en kongress eller mässa. Men vi står även som värd för många fristående events, som en rejäl kick-off, en världslansering, eller en festival.
Vi har erfarenhet av alla sorters event, från hundutställning till en högtidlig middag till en brännbollsmatch på fältet här utanför. Vid banketter föreslår vi artister och upplägg som stämmer med dina förväntningar.

Mingel eller Middag
Varsågod och sitt - eller stå! Vi har vana att servera mat till tusen besökare i skogen på världens största skogsmässa, till internationella kongressdelegater och till kräsna företagskunder på kick-off, så du kan vara säker på att du är trygga händer. Något som brukar vara uppskattat är en buffé med 2-3 rätter och ett lokalproducerat alternativ. Buffén dukar vi upp i någon av våra befintliga restauranger eller med unik inramning i en utställningshall.
Om du vill kan en av våra eventkoordinatorer hjälpa dig att skapa ett tema för hela ditt arrangemang.

Kongressen - det lite större mötet
Kongresser är ett mellanting mellan konferens och event. Och ofta ingår båda som huvudingredienser. Vad kan Elmia erbjuda här? Ja, det får du enklast reda på om du ringer och sedan kommer och hälsar på oss.

Mat & Dryck på Elmia
Restaurangerna på Elmia drivs av Sodexo och samarbetet med Svenska Kocklandslaget ger extra krydda och inspiration till våra menyer.

Egen mässa på Elmia
Subcontractor, Elmia Husvagn Husbil, Elmia Lantbruk? Har du någon gång varit på mässa hos oss så vet du vilken fantastisk mötesplats det är. Kanske behöver din bransch också en mässa? Det är inga problem!

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket