Ekmanbuss AB

KONTAKTA:

Ekmanbuss AB
Johan Ekman
Box 24228
104 51
STOCKHOLM

»Hemsida

08-16 59 33
08-15 95 75


  • INFORMATION

Välkommen till Ekmanbuss - Flexibussitet

Hos EkmanBuss erbjuder vi dig som kund moderna, komfortabla och välutrustade bussar att hyra för alla möjliga typer av transporter. Vi hämtar och lämnar var som helst och anpassar oss alltid efter dina önskemål vad gäller resmål, extrautrustning, guidning och bussens storlek eller vad du än vill ha hjälp med.

Sedan 20 år tillbaka har ledord som småskalighet och personlig service etablerats som kännetecken för EkmanBuss och vi utgår alltid från Era behov då vi ser transporten/resan som en del av den totala upplevelsen.

Med ordet flexibussitet menar vi skräddarsydda resor med god service, komfort, effektivitet och gränslösa möjligheter som främsta ledord. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och få en minnesvärd upplevelse utöver det vanliga.

På EkmanBuss har vi möjlighet att erbjuda ett flertal olika bussar som passar just Dina önskemål. Oavsätt om du vill ta med företaget på konferens, turista i Stockholms innerstad eller önskar en buss för personer med särskilda behov så kan vi hjälpa dig. Våra bussar är moderna och av hög klass med fokus på komfort och säkerhet.

Utmana oss gärna – för oss är ingenting omöjligt!

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket