Edge Design & Technology

KONTAKTA:

Edge Design & Technology
Girovägen 9
175 62
Järfälla

»Hemsida

08-559 318 00


  • INFORMATION

Ljud, ljus-, bild- & scenteknik, golv, print och innovativa tekniklösningar

Edge Design & Technology hjälper dig att utveckla koncept och design. Vi visualiserar, projekterar, producerar och genomför. Allt samlat under ett tak vilket ger både kreativa och ekonomiska vinster.

EDGE är en klassisk ljudfirma - kvalitativ, lösningsorienterad och kompetent! Vi är helt enkelt en bra ljudleverantör, och en vanlig ljusfirma, och en typisk bildleverantör, en printshop, och ett prydligt snickeri, en liten lackverkstad, ett film- och grafikproduktionsbolag, en scenografi- och designbyrå, en dekor- och möbeluthyrning, en matt- och tygspecialist, ett transport- och logistikföretag och ett projektteam.

Det som gör oss exceptionella är helt enkelt samlingen av våra kreativa och spetsiga kompetenser. VI levererar smart design och innovativa tekniklösningar och vi hjälper våra kunder att utveckla koncept och design. Vi visualiserar, projekterar, producerar och genomför. Allt detta samlar vi under ett tak, vilket ger både kreativa och ekonomiska vinster - Det är vad som skapar EDGE.

LJUDTEKNIK

Vi anpassar våra ljudlösningar till val av lokal, antal gäster och scenprogram. Men vi väljer också produkter och placeringar så att de inte stör den visuella upplevelsen"

LJUSTEKNIK & SCENTEKNIK

Vi skapar dramatik i en scenisk framställan, ger en talare ett jämnt och slätt frontljus, anpassar ljussättning för kameraproduktion och hittar en balans mellan ljus och projiceringar. Vi belyser lounger och miljöer och tydliggör skyltningar och olika exponeringar. För oss är det här självklart. Vi gör det varje dag.

BILD, LED & STREAMING...

Hos oss innebär ordet BILD följande: Projiceringar, panoramalösningar, LED-väggar, kameraproduktioner, streaminglösningar, pixelmappningar, mediaservers, TV-skärmar, touchscreens osv. 

DEKOR, MATTOR & TYG...

Våra designers och dekoratörers fingertoppskänsla skapar fantastiska dekorinstallationer i form ac scendäck, mattningar, tygningar, EDGE-designade soffor, sittpuffar, bord, stolar, bardiskar, väggmoduler m.m. 

PRINT / TRYCK, LOGGOR & SNICKERI

Edge Design & Technology's printavdelning är liten men levererar många stora lösningar. Vi gillar helfolierade vägglösningar, print på plexiglas, utskurna loggor, foliering av barer och välgjorda skyltningar. Vi har även ett eget snickeri där vi främst jobbar med trä och aluminium men också med plexiglas, plast, skum och övrig metall. Vi tillverkar specialmöbler, inredningar, displayprodukter, väggsystem, case mm.

KÄNN DIG TRYGG HOS OSS

Som kund arbetar du alltid med en projektledare som följer dig genom hela processen - från idé till genomförande. Alla våra projektledare har branscherfarenhet och specialistkompetens inom olika områden. Till stöd har alla projekt tillgång till specialister inom våra olika affärsområden.

Varmt välkomna att kontakta oss!
/ Edge Design & Technology

Skickaförfrågan1-160

 

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFöljoss på Instagram 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket