Destination Jönköping Convention Bureau

KONTAKTA:

Destination Jönköping & Jönköping Convention Bureau
Caroline Törnblad
Södra Strandgatan 13B
553 20
Jönköping
  • Jönköpings Län

»Hemsida

070-508 44 09


  • INFORMATION
  • KARTA

KONFERENS I JÖNKÖPING

Jönköping Convention Bureau är en professionell partner för dig som är intresserad av att arrangera ett möte, konferens, kongress  & event i Jönköping.

Oavsett om du själv önskar stå värd som en lokal värd för ett möte/konferens på hemmaplan eller om du är en mötesplanerare som söker lämplig plats och lokal i Jönköping hjälper vi till att optimera ditt möte och ger kostnadsfri expertishjälp runt hur just din konferens/kongress kan få rätt fokus på vår destination.

Genom våra nationella och internationella samarbeten och lokala nätverk skapar vi rätt förutsättningar för lyckade möten!

Ledande eventstad

I Jönköping har vi en passion för evenemang/event stora som små. Har du ett evenemang som du vill värva till Jönköping eller ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Vi har en enhet som är dedikerad åt evenemang.

Expert på event

För att skapa ett framgångsrikt evenemang krävs god planering och samarbete med starkt lokalt nätverk och professionella partners. I Jönköping har vi bra kontakter med nationella och internationella idrottsförbund vilket är en förutsättning för att genomföra stora idrottsevenemang.

I tätt samarbete med förenings-och näringslivet finns utarbetade strategier för att tillsammans genomförande ett event oavsett storlek. Dessutom har vi stor kunskap, erfarenhet och är en aktiv part i koordinering och genomförandefasen av ett evenemang.

Kontakta oss – vi är en av Sveriges ledande evenemangsstäder och hjälper er att skapa bästa möjliga förutsättningar för ert evenemang i Jönköping.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket