Dalhalla / Rättvik Event AB

KONTAKTA:

Dalhalla / Rättvik Event AB
Riksvägen 40
795 32
Rättvik
  • Dalarnas Län

»Hemsida

Gästantal: 4100
Sittande matgäster: 180

  • INFORMATION
  • KARTA

KONSERT I DALHALLA

Konsertarenan Dalhalla (utomhusscen) erbjuder konserter, opera, artister i samarbete med Rättvik Event. Boka biljetter till Dalhalla!

Det är som konsertarena Dalhalla har fått rykte som en av världens häftigaste utomhusscener. Det breda och unika programutbudet med såväl nationella som internationella artister och inte minst Dalhalla Opera har gjort Dalhalla känt bland både gemene man och bland operafantaster ute i världen.

Hennes & Mauritz valde Dalhalla i stället för Barcelona som plats för sin modeshow. Det blev ett event man pratade om överallt, mycket och länge!

KONFERENS, PRODUKTVISNINGAR, KICKOFF & EVENTS

I Dalhalla kan du även skräddarsy en konferens, produktvisning eller kick-off för dina behov. Krydda med musik i en suggestiv miljö och kanske ett ljusspel på de karga bergväggarna. Gör Dalhalla till din egen arena. Begränsningarna finns bara i din fantasi.

Det finns plats för 300 sittande personer på Dalhallas stora scen. Artisthuset i anslutning till scenen är vackert med stora glasrutor mot Dalhallas mäktiga berg och vackra gröna sjö, ett inspirerande rum för mat och mingel. Restaurang med fullständiga rättigheter finns. För större sällskap finns alla Dalhallas publikplatser - 4000 st - till förfogande. Logimöjligheterna i vackra Siljansbygden är mycket goda och av hög klass.

BILJETTFRÅGOR

För biljettfrågor och bokning av biljetter via telefon, kontakta vårt biljettombud Nortic:
0455-61 97 00, Nortic Biljettsupport

Välkommen!

skickaförfrågan-knapp-profil

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket