Dalecarlia Hotel & SPA

KONTAKTA:

Dalecarlia Hotel & SPA
Tällgårdsgattu 21
793 70
TÄLLBERG
  • Dalarnas Län

»Hemsida

0247-891 00


  • INFORMATION

KONFERENS, SPA & SEMESTER I DALARNA

Välkommen till hjärtat av Dalarna. Konferenshotellet Quality Hotel Dalecarlia i Tällberg ligger beläget högt på en höjd med en vidunderlig utsikt över Siljan. Här finns många sevärdheter och en storslagen natur som bjuder på skönhetsupplevelser året runt.

Dalecarlia är ett konferens och SPA hotell med fräsch spaanläggning med relaxavdelning, härliga behandlingar, gym och pooler finns att tillgå. Vi erbjuder en restaurang med ett högklassigt kök som serverar en varierande á la carte gärna med lokalråvaror. Allt med bästa läge för att njuta och ta tillvara på den unika utsikten. Hos oss får du tid för glädje.

Tällberg en av Sveriges med betydelsefulla och eftertraktade platser för besök och konferenser. Hotel Dalecarlia är både ett uppbokat konferenshotell och ett uppskattat turisthotell. Här finns något för alla. Sköna spa-paket, romantisk weekend, roliga aktiviteter för kompisgänget eller förstklassiga konferenser för företag, med allt vad det innebär av service och rekreation.

För barnfamiljer är Siljansbygden perfekt. Sommartid lockar bad och lek förstås, spännande Björnparken, fäbodarna runtomkring och mycket mera. Vintertid finns hela Dalarnas vinterutbud att tillgå och det vill inte säga lite. Tomten och alla nissarna tar dessutom emot året runt!

Kontakta oss för mer information eller välkommen in på vår hemsida!

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

1-ny-twitterFölj oss på Twitter

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket