Dalarnas Hus / Stockholm Konferenscenter

KONTAKTA:

Dalarnas Hus / Stockholm Konferenscenter
Stefan Westermark
Vasagatan 46
111 20
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-545 141 30


Gästantal: 80
Sittande matgäster: 60
Största mötesrum: 60

  • INFORMATION
  • KARTA

STOCKHOLM KONFERENSCENTER - DALARNAS HUS

DALARNAS HUS erbjuder en genuin och spännande miljö för olika arrangemang, som t.ex utställningar, öppet hus, seminarier, konferenser och andra marknadsföringsaktiviteter i trivsamma mötesrum i centrala Stockholm.


Konferensanläggning centralt i Stockholm

Här i ljusa och öppna lokaler, med ändamålsenlig utrustning finns en personlig konferens anläggning för dag & kvälls konferenser, affärsmöten, seminarier, utbildningar med mera.

Det går även bra att boka en helg för olika aktiviteter. Våra olika konferensrum kan ta alltifrån 2-3 personer upp till 65 personer.

För större event eller utställningar går det givetvis bra att hyra hela anläggningen. Kontakta oss för offert. Alla våra rum är utrustade med Pc kanon, trådlös internet och sedvanlig konferensutrustning.

Stockholm Konferenscenter Dalarnas Hus är inrymt i ett charmigt och nyrenoverat 1800-tals hus i Stockholm City, bara ett stenkast från centralstationen och Arlanda express.

Närhet till både Centralen och Arlanda express gör Stockholm konferenscenter Dalarnas Hus till den perfekta Mötesplatsen mitt i Stockholm City.

En personlig och familjär atmosfär skapar goda förutsättningar för en lyckad konferens, utbildning m.m.

1-facebookFölj oss på Facebook


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket