720-avtalsvillkor-gubbe

 

Uppdaterade villkor 2023-01-01

EVENTMARKETS AVTALSVILLKOR

 • Medlemskap på Eventmarket.se
  Vid tecknande av medlemskap publiceras en profilsida i sökportalen Eventmarket.se, varvid bekräftelseunderlag mailas för att sammanställa överrenskommen exponering, period och pris. Du väljer själv vilka bilder, kontaktuppgifter och information som skall visas på din profilsida, samt även under vilka kategorier du vill synas. Under hela medlemsperioden har du fria uppdateringar av profilsidan. Som medlem har du även möjlighet att köpa till mailannnonser, länkade artiklar, jul-annonspaket mm.

 • Faktura
  Faktura som avser Profilsidans aktuella annonsperiod samt kostnad, mailas alltid som en pdf-fil till önskad fakturamailadress. Våra fakturor har 30 dagars betalningsvillkor. 25% tillkommer alla priser.

 • Löpande exponering
  Profilsidans exponeringen på Eventmarket är löpande förlängs med automatik om uppsägning inte inkommer senast 30 dagar före aktuell periods sista dag. Önskar du att vi påminner dig inför ny annonsperiod, så går vi gärna det. Meddela oss så vi vet. 25% moms tillkommer alla priser. Du ser din aktuella annonsperiod i senaste bekräftelse, faktura samt i Backstage.
 • Eget ansvar för bildmaterial
  Observera att du som medlem har eget ansvar och plikt att utreda vilken upphovsrätt som gäller enl. lag för det bildmaterial som visas på din profilsida på Eventmarket.se samt även ev. övrig exponering som tex. mailannnonser, länkade artiklar, jul-annonspaket, biljettsidor.... 

 • Avtalsvillkoren godkänns i samband med att fakturan som avser profilsidans annonsavgift betalas.

 MEDLEMSKAP ERBJUDER FÖLJANDE:

 • Priseffektiv marknadsföring i form av:
  - Profilsida i Eventmarkets branschregister; med kontaktuppgifter, E-post, hemsideslänk, bilder, infotext & filmklipp...Personlig support, fria uppdateringar samt hjälp med texter för bästa seo.
  - Mailannnonser, länkade artiklar, jul-annonspaket, biljettsidor...

 • Tydlig exponering och sökbarhet både på Eventmarket.se och indirekt i de stora sökmotorerna.

 • Väljer du Large- eller Medium-exponering får du dessutom tillgång till Backstage med:
  - Öppna Förfrågningar (konkreta uppdrag med direktkontakt till kunden)
  - Statistik, samlad medlemsinformation & erbjudanden.


» Klicka här för närmare medlemsinformation


 MEDLEMSSUPPORT

Vi på Eventmarket prioriterar en nära och personlig kontakt med våra medlemmar. För oss är det viktigt att Ni känner er trygga och inte minst att Ni exponeras på ett sätt som gynnar goda affärskontakter. Minst en gång/år, ofta i samband med att nytt medlemsår påbörjats, så gör vi alltid vårt bästa att nå varje medlem via telefon, för att muntligen stämma av året som varit, se över statistik, göra uppdateringar samt ge information om nya funktioner och erbjudanden. Skulle du som medlem inte ha möjlighet att prata med oss när vi ringer, så brukar vi alltid göra ett nytt försök eller maila vårt ärende istället. Aktuell medlemsinformation visas förövrigt även i Backstage samt via våra Eventmarket-mail.


 PERSON- & KONTAKTUPPGIFTER

Hela idén med Eventmarket.se är att kunder enkelt skall få kontakt med medlemmarna via sökportalen. De kontaktuppgifter medlemmen själv önskar exponera visas på profilsidan. Därtill lagrar vi medlemmarnas kontaktuppgifter vad gäller medlemskapet i våra egna slutna system. Dessa uppgifter används vid kontakten med dig som medlem vid tex. kundvård, support, bekräftelser, fakturahantering samt e-post-utskick. Notera att vi aldrig hanterar personnummer i våra register. Vi har och kommer aldrig på något sätt sälja eller lämna vidare era uppgifter! Det är vårt sätt att värna om er.
» Läs mer om vår Integritetspolicy


 Har du frågor om Eventmarket eller önskar uppdatera din profilsida, så är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 0589-18095 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bästa hälsningar
Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket Svenska AB

» KONTAKTA OSS

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket