Christine Meltzer

KONTAKTA:

Christine Meltzer
Bokning: Tottes Agency
Totte Freidenfelt
Stockholm

»Hemsida

0708-23 98 00


  • INFORMATION

BOKA CHRISTINE MELTZER

Boka Christine Meltzer till ert evenemang/event som Konferencier, programledare, moderator eller boka Christine som komiker, Stand Up till ert företagsevent.

ANG. BOKNING
Christine Meltzer bokas vanligen till större event, företagsevenemang samt offentliga produktioner. Ej till mindre privata tillställningar.

Eller höj humorfaktorn rejält i form av små sketcher med besök av de många erkända och härligt skruvade karaktärerna/Figurerna som Christine skapat genom åren.

Vi har sett Christine som programledare/konferencier för flertalet stora tv-produktioner som hög aktuella Partaj, Wipe out, Danbandskampen, Melodifestivalen 2010 i SVT tillsammans med Måns Zelmerlöw och Dolhp Lundgren, Humorgalan, fredag hela veckan och såklart Dunder succen Hey baberiba med David Hellenius och Peter Magnusson där också det stora genombrottet kom med prisvinnande imitationer och skruvade karaktärer av Bl.a. drottning Silvia som idag är en modern klassiker.

Hon har även hunnit med flertalet svängar på scen med krogshowen Så pass på Blue Moon Bar i Stockholm tillsammans med humorkollegorna Peter Magnusson och David Hellenius. Mega succén med The Producers på China Teatern i rollen som Ulla, föreställningen Har ni fest eller? Musikalen Leva livet änven den på China teatern mfl.

Christine har även medverkat i flertalet dramakomedier, vi har sett henne med Loa falkman i "Ett gott parti" ,"Välkommen åter" med Sveriges absoluta kvinnliga humorelit! båda produktionerna i Tv 4.

Vald till Sveriges roligaste kvinna av Aftonbladet.

Vald till Årets tv-personlighet

Vald till Årets roligaste Kvinna av D.V.

Bästa humorprogram, Hey Baberiba. Aftonbladets TV-pris.

vunnit Kristallen för bästa humor program

"Meltzer har fått fredagarna att bli en skrattfest och hennes imitationer är klockrent träffsäkra. Hennes Silvia måste ju till och med ge släta original-Silvia skrattrynkor." - QX

"Tar en självklar plats bland humorkillarna. Humorns okrönta drottning får oss att gapskratta och hovet att rasa"

Kontakta oss gärna vid frågor eller bokning!
/ Totte Freidenfelt

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket