Christina Stielli

KONTAKTA:

Christina Stielli
Bokning: Totte Freidenfelt Agency

»Hemsida

0708-23 98 00


  • INFORMATION

Boka stjärnföreläsaren Christina Stielli

Christina Stielli beskrivs som en raket på föreläsarhimlen! Hon har en närvaro och skicklighet i att skapa momentum med alla typer av arbetsgrupper.

Hennes föreläsningar och workshops passar för att lyfta en konferens, svetsa samman medarbetarna på en personaldag, skapa engagemang på en kickoff, inspirera på en kundträff...  Målet är alltid att deltagarna ska sväva någon centimenter ovanför golvet när de går därifrån.

Arbetsglädje? Ja tack!

Varför är det så viktigt med glädje på jobbet? Vad säger forskningen om vikten av välmående på jobbet och hur det kopplas direkt till bättre prestationer, bättre samarbetsklimat, ökad produktivitet och sänkta sjukskrivningstal? Många har ordet arbetsglädje inskrivet i vision och värdegrund, men få kan bena ut vad det egentligen är och vem som är ansvarig för hur kul det ska vara på jobbet. Handlar det verkligen om bowlingkvällar och after work arrangerade av trivselgruppen eller handlar det om någonting helt annat? Inspiration blandat med fakta och med en gedigen verktygslåda för arbetsglädje redan nästa dag.

Bromsa eller bryta ihop?

Både arbetsgivaren och medarbetarna har ansvar för att motverka stress och förebygga den farliga stressen på en arbetsplats. Christina Stielli som har egen erfarenhet av långvarit stress och med minnesförlust som följd. En dag visste hon inte hur hon skulle köra sin egen bil... Idag pratar Christina om det egna ansvaret för att inte bli sjuk av stress, om det sk livspusslet, om att det aldrig finns brist på tid och hur viktigt det är att förstå kroppens funktioner för att vara en hållbar människa och medarbetare.

Christina Stielli bokas via Totte Freidenfelt Agency.
Kontakta mej vid frågor eller bokning samt information om alla de olika föreläsningsämnen Christina erbjuder.
/ Totte Freidenfelt

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket