Choco Canel | DJ & artistbokning

KONTAKTA:

Choco Canel | DJ
Sandra Rosa Bergman
Stockholm / Hela Sverige

»Hemsida

073-922 24 91


  • INFORMATION

Boka Dj Choco Canel och annan underhållning

Sandra "Choco Canel" Bergman är en av Stockholms mest anlitade Djs och klubbarrangörer som spelat skivor och bokat band sedan början av 2000-talet. Jag har en stor musikalisk bredd och behärskar alla tänkbara genrer. Jag törs lova att jag med min musikaliska bredd får varje event, 50-års fest, bröllop eller vernissage att lyfta!

MUSIK & DJ

Förutom maten, lokalen och drycken är musiken en av de absolut viktigaste komponenterna för att skapa en trivsam atmosfär och följaktligen en lyckad fest eller event! Oavsett om du är i färd att styra upp ett bröllop, en 50-års fest, vernissage eller någon annan form av sammankomst kan rätt musik och rätt person i dj-båset få ditt event att lyfta!

Hyr högtalare och DJ-utrustning

Jag tillhandahåller all utrustning som behövs för mindre och mellanstora tillställningar med upp till 150-300 gäster, både för DJ:s och livemusik: högtalare, DJ-bås, DJ-utrustning, ljus, rök etc. Hör av er för prislista!

Boka mer underhållning

Jag har bokat liveakter lika länge som jag stått bakom skivspelarna och har under åren byggt upp en gedigen katalog med allt från stråkkvartetter, jazztrios, balkanband och akrobater till burleskartister!
Välkomna att höra av med era önskemål, så garanterar jag att vi hittar något passande! Jag ingår själv i en konstellation som kallas Brass n Sample och en som heter Delta et Choco

Om mig

Sandra "Choco Canel" Bergman är en av Stockholms mest anlitade Djs och klubbarrangörer som spelat skivor och bokat band sedan början av 2000-talet. Karriären inleddes i skivbåset på Bar Nada (där hon sedermera blev musikansvarig och nu har varit innehavare av posten i över 10 år) och fortsatte med liveklubben Send In The Clowns på Pet Sounds tillsammans med parhästen Erik Dellgren. Klubben växte, flyttade till Debaser och de bokade tidigt in akter som First Aid Kit, Moto Boy, Those Dancing Days mfl innan de slagit igenom för en större publik...

Varmt välkomna att höra av er - För mig står era önskemål alltid i fokus!
/ Sandra "Choco Canel" Bergman

skickaförfrågan-knapp-profil


1-ny-referensREFERENSER

- "Tack du finaste underbara! Du gjorde ett makalöst, lyhört och galet bra jobb i går kväll!"

- "Du var med och gjorde festen, du lyssnar av stämningen så galet bra! Tusen tack!"

- "Vi är verkligen så nöjda med dig, helt fantastiskt från början till slut"

- "Du förgyllde vår dag så himla mycket med din fantastiska energi och musik. Du gjorde det verkligen helt fantastiskt!! Stort tack!!!"

1-ny-facebookFölj mig på Facebook

1-ny-instagramFölj mig på Instagram

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket