Caroline Ravn / Magiker & Konferencier

KONTAKTA:

Caroline Ravn
Caroline Ravn / Charlotte Dunhoff

»Hemsida

072-315 94 02


  • INFORMATION
  • Veckans Vykort

CAROLINE RAVN - Prisbelönt magiker, konferencier och inspiratör

Caroline Ravn är trollkonstnären som tagit världen med storm. Med ett flertal både SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör samt utsålda teatrar i bl.a. Oslo, Amsterdam och New York i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och elegans.

Här ser du lite tips på olika event ni kan boka mej till:

  • 1: Mingelmagi på AW
  • 2: Ät någon god middag och kör magishow till kaffet. Succé!
  • 3: Lär er trolla! Korttrick, trolla bort mynt och lär dig läsa tankar - perfekt sen att visa upp på midsommar! Detta passar bäst för grupper upp emot 20 personer.

MAGIKER
Som en av världens få kvinnliga magiker (trollkarlar) är hon inte bara eftertraktad i landet utan bokas flitigt runt om i hela världen.

ÄVEN KONFERENCIER
Caroline Ravn charmar dina gäster och/eller kollegor med humor, elegans och inte minst fingerfärdighet – i en helt unik tappning. Hon är en frisk fläkt från Skåne som tagit sig an scenen - och den älskar henne! Behöver ni en magiker och eller en konferencier? Då har ni hittat rätt. Hon får publiken att ifrågasätta alla sina sinnen medan de skrattar så de tjuter. Hennes professionalitet, skicklighet och känsla för service är svår att hitta någon annanstans.

Exklusiva closeup-shower, mingelmagi, scenshower, konferencier på företagsevenemang, tv-magi, modell, magisk konsultation och inspiratör är bara några av de uppdrag Caroline Ravn bokas till.

Välkommen att kontakta mig för mer information & bokning!

skickaförfrågan-knapp-profil

AfterWork och online-shower...

Caroline Ravn är en prisbelönt trollkarl och konferencier med karisma utöver det vanliga. Under pandemin la Caroline all sin magi på att hitta perfekta digitala lösningar som passar företag och dess personal. Platsen är givetvis Online och Caroline bjuder på såväl magisk show som workshops där hon lär ut trixen alla häpnas över.... Det går att boka digitala shower även nu.

 

1-ny-referens REFERENSER

"Handelsgalan i Norrköping är ett av årets största happenings för många inom handelsbranschen. Tidigare år har bl.a. Sofia Wistam, Tilde de Paula och Thomas Järvheden hållit ihop kvällen, det här året bokade vi Caroline Ravn som konferencier med magiska inslag. En kväll som vi sent kommer att glömma - hennes timing och träffsäkerhet är svårslagen! Speciellt i kombination med trolleri och magi som förvånar och förundrar. Caroline har det där lilla extra utöver en vanlig konferencier. Från förfrågan till genomförande har det varit ett nöje att arbeta både med Charlotte på Profile Agency och med Caroline Ravn."
/ Anna Lundahl, Mötesfabriken AB

"Caroline Ravn uppträdde på vårt företags julbord i år och förgyllde kvällen med både skratt och häpnandeväckande trolleritrick. Med sitt proffsiga sätt att uppträda på, drog hon med hela förtaget på en fantastisk show."
/ Evelina Åström, Ewerman AB

"Framför ögonen får Caroline "låst" gummisnodd att bli fri. Omöjligt att förstå och man bara skakar på huvudet. Så bra utfört! Ett lyckat framförande av Caroline som gick runt bland borden på vår mingelkväll."
/ AFA Försäkringar

"Professionell, flexibel, underhållande och skicklig - Magikern Caroline Ravn såg till att det blev en magisk guldkant på vårt event!"
/ Marie Gustafsson, Visma Spcs AB

"Caroline är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla åldrar och kulturer. Hennes perfekta engelska gör det möjligt att underhålla även utländska gäster. Hon får mina varmaste rekommendationer och högsta betyg som underhållare på företagsevent."
/ Anneli Bell, VD på Erwin Müller Group Scandinavia VB

"Caroline bjöd våra kunder på en BRA magisk show. Med inlevelse, spontanitet och glädje får hon sin publik att trollbindas. Bravo!"
/ Torbjörn Gregorioff, Regionchef Flyg BRA Ängelholm - Halmstad

"Caroline trollband oss bokstavligt talat från början till slut. Alla tappade vi hakan gång på gång och förutom den uppenbara kvalitén på hennes trollkonster hade hon stor variation av trick. Korttrick, hjärngympa, vattenkastning, gummibandsmagi, ja listan kan göras lång. Caroline är dessutom en kul, proffsig magiker och entertainer ut i fingerspetsarna! Vi kan utan att blinka rekommendera Caroline Ravn!"
/ Erik Lennström, Ramböll Sverige AB

"Caroline kombinerade en skickligt framförd trollerishow med ett väldigt underhållande framträdande. Vi hade en jullunch för kunder och samarbetspartners, och alla blev riktigt imponerade av Carolines fingerfärdighet när hon gick runt och underhöll vid borden under middagen. Allt ifrån det senaste "tricket" till att promota vår Parfymweekend och Konferens ombord! Vi har alla erfarenheter av andra inom hennes bransch och allas vår bedömning är att Caroline Ravn ligger i topp. En perfekt balanserad underhållning för en lunch med kunder lik vår. Jag kan varmt rekommendera Caroline till andra som söker något extra till festen eller middagen!"
/ Jenny Evergren Regional Key Account Manager / Scandlines Helsingborg - Helsingör


SOCIALA MEDIER:

1-ny-facebookFölj mej på Facebook

1-ny-instagramFölj mej på Instagram

1-ny-twitterFölj mej på Twitter

1-ny-youtubeFölj min Youtube-kanal

 


TV-AKTUELLT:

Varmt välkomna att kontakta mig om ni önskar boka en magiker, kvinnlig trollkarl, konferencier eller inspiratör!

skickaförfrågan-knapp-profil

 

2VeckansVykort-CarolineRavn

14 april-23

Hej!
Hoppas du haft en riktigt magisk påskhelg och att du är lika taggad på vår och sommar som jag är.

Till sommaren åker jag tillbaka till Las Vegas - som jag längtar! Varje år spenderar jag två veckor i Los Angeles och Las Vegas där jag bl.a. uppträder på Laugh Factory, rakt över David Copperfields teater. Drömmen är aldrig närmare än den tiden jag är där. En dag kommer jag ha min egen show där, och andra magiintresserade kommer resa från hela världen för att se mig.
Wow! Nyp mig!

(Bilden ovan är på mej och Magilegenden Siegfried Fischbacher från duon Siegfried och Roy, Las Vegas)

Förresten!
Det är hög tid att se över vårens och sommarens event. Om det inte finns något spikat ännu så har jag ett par riktigt bra tips du kan läsa om här!

Hör av dig så hittar vi på något kul tillsammans!
/ Caroline

» Klicka här för att se hela mailet Veckans Vykort

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket