Brygghuset

KONTAKTA:

Brygghuset
Brygghuset, Norrtullsgatan 12 N (T-bana Odenplan)
102 35
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-555 352 02


Gästantal: 360
Sittande matgäster: 200
Största mötesrum: 250

  • INFORMATION
  • KARTA

EVENTLOKAL I CENTRALA STOCKHOLM

Brygghuset - Bara ett stenkast från Odenplan. Detta vackra K-märkta hus är utformat för möten mellan människor - oavsett om det gäller möten, kickoffs, coworking, livekonserter, bröllop eller andra händelser värda något extra. Allt samlat under ett och samma tak.

Välkommen att boka möte där vi håller avståndet – men är tillsammans!

EVENT

En efterlängtad produktrelease. Den årliga julfesten. Bröllopsfest. Oavsett vad du planerar, vågar vi lova att Bryggarsalen passar perfekt.

Denna pärla med åtta meters takhöjd och stora vackra fönster skapar ljus, rymd och atmosfär för en kväll som sent ska glömmas. Vi har lång erfarenhet av eventplanering och hjälper vi dig att planera allt in i minsta detalj.

KONFERENS & MEETING

Vi erbjuder upprustade och toppmoderna lokaler för dig som vill skapa och bjuda in till minnesvärda möten. Med fullt utrustade rum, sköna ytor för pauser och konstant tillgång till nybryggt kaffe erbjuder vi en plats för workshops, möten och seminarium. För både stora och små möten, precis vid Odenplan.

LIVE

Bryggarsalen är ett bevis på att de största musikupplevelserna kan ske i en liten och intim miljö. Vi arrangerar livekonserter och framträdanden med stor variation i sällskap av god lagad mat och hantverksmässig dryck. Nedan hittar du kommande gig.

Vi ser fram emot att välkomna er!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket