Blossom Tainton | Health & Happiness

KONTAKTA:

Blossom Tainton
Stockholm

»Hemsida

070-491 16 49


  • INFORMATION

BLOSSOM TAINTON | Föreläsningar - Workshops

Bli expert på dig själv med M.U.M.S
Mat - Umgänge - Motion - Sömn

Fyra grundpelare i livet för hälsa och välmående.
Blossom föreläser i ett holistiskt koncept, till stor del inspirerat av den indiska läkekonsten Ayurveda - "medicinens moder".

Vad behöver just DU just NU för att komma i din personliga Toppform?
Hälso- och livsstilsråd blir ofta generella men vi är alla olika och hänsyn bör tas till våra olikheter. Arbeta med dig själv istället för emot.

Vi är alla perfekta och unika individer med olika kroppssammansättning, ämnesomsättning och förutsättningar. Din kropp har svarat dig perfekt efter de val och beslut du tagit hittills. Men om du vill öka din energi och kapacitet, behöver du kanske se över dina val och fatta nya beslut?

Är du rätt rustad för ditt jobb och det liv du vill leva?
Ta del av Blossoms erfarenheter och få tips och råd till DIN personliga toppform på ett underhållande och inspirerande sätt. Hälsa och välbefinnande är en resa, inte en destination!

Föreläsningstid 90min-180min (20 minuters paus vid 3 timmar)
Föreläsning kan kombineras med aktivitet så som yoga, danspass eller crossfys. Det kan även integreras som en workshop under en heldag.

Som ett tillval kan Blossom även underhålla med sång. Antingen med inspelad musik eller med en musiker på gitarr. Bra ljudtekniker samt anläggning krävs. Skräddarsy ett event för ditt företag, hotellanläggning m.m.

Varmt välkomna att kontakta mig vid bokning.
/ Blossom Tainton

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebook 1-ny-instagram

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket