Björn A Ling (f.d. Starrin)

KONTAKTA:

Björn A Ling (f.d. Starrin)
Bokningsbolag: True Entertainment AB
Calle Linné

»Hemsida

070-357 77 50


  • INFORMATION

Björn A Ling (f.d. Starrin)

Björn föddes 1974 i Karlstad. Efter gymnasiet gick Björn en Innovatörsutbildning på Universitetet i Karlstad. Och erbjöds fast jobb på ett grossistföretag, men tackade nej för att i stället satsa på sin artist/skådespelar-karriär. Och på den vägen är det...

Redan under skoltiden började han uppträda offentligt som trubadur tillsammans med vännen Johan Östling, och tillsammans med ytterligare barndomsvänner bildade man sedan showbandet The Starboys.

Här är några Ulf Malmros-filmer som Björn medverkat i:

  • "Smala Sussie" (2003)
  • Bröllopsfotografen (2009)
  • Mammas pojkar (2012)
  • Ack Värmland (tv-serie i flera säsonger)

Under tiden 2008 – 2010 ledde Björn som programledare "Eftersnack" som sändes i TV över Värmland.
2018-2019 ledde han bandet och agerade sidekick i programmet "Alla för en" på SVT.

Tillsammans med barndomsvännen Johan Östling har Björn podcasten "Fem-i-topp" samt föreställningen "Värmländsk Voodoo".

Björn har två aktuella föredrag som kan bokas:

"Ditt liv är på film, du spelar huvudrollen"

Föredraget handlar om vikten av närvaro i arbetet och vardagen. Björn tipsar om redskap som man kan använda för att nå en större närvaro. Underrubriker är förberedelser, att vara sig själv och improvisera. Vikten av ett gott bemötande får också stor plats. Björns egen rubrik på föreläsningen är "föreläsningsunderhållning", då mycket skratt och humor genomsyrar framträdandet. Björn brukar också ha med sig gitarren och sjunga någon låt för att ge ytterligare dimension åt budskapet. Föreläsningen bygger på egna erfarenheter som scenartist, skådespelare, programledare och pappa. Men självklart underbyggs slutsatserna av fakta/aspekter från vetenskap och filosofi. Föreläsningen kan utföras i en längd från ca 1 timma till som längst 2 timmar och 20 minuter.

"Mod + Prestige = 0, ganska enkel matematik"

Denna föreläsning handlar om att våga för att nå resultat. Tyngdpunkten ligger på hur man kan gå utanför "de konventionella ramarna" i vårt samhälle. Hur skall man tänka för att våga göra saker utan att låta prestige och stolthet stå i vägen. Föreläsningen är normalt ca 45 minuter, men kan förlängas till 1 timma och 30 minuter.

Varmt välkommen att skicka en förfrågan :)
/ Calle Linné, True Entertainment

skickaförfrågan-knapp-profil


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket