Bjertorp Slott

KONTAKTA:

Bjertorp Slott
535 91
Kvänum
  • Västragötalands Län

»Hemsida

0512-300 500


Gästantal: 600
Sittande matgäster: 110
Största mötesrum: 110
Antal bäddar: 64

  • INFORMATION

Bjertorp Slott konferensanläggning i slottsmiljö

Konferens på Bjertorp Slott

Kan ett 100 år gammalt slott vara en funktionell och modern konferensanläggning? Ja absolut. Här på Bjertorp Slott får du det bästa av två världar. Historien och slottsmiljön är både spännande och magnifik, samtidigt som slottet har renoverats och moderniserats för att passa dagens tuffa krav på boende, trådlös uppkoppling och service i toppklass.

Bjertorp har en varm och ombonad känsla där det är lätt att känna sig hemma. Slottets konferenslokaler, salonger och de flesta av våra hotellrum (31 av 35) finns i slottsbyggnaden, fyra av hotellrummen ligger i den fina gula Jaktvillan alldeles intill. Från slottet blickar du ut över den gröna slottsparken där vi tagit emot flera stora events med upp till 600 deltagare.

Närheten till Göteborg och Landvetter Flygplats är en styrka och gör att Bjertorp även passar konferenser med inresande gäster. Efter en timmes bil- eller bussresa svänger ni in i den pampiga slottsallén vid Bjertorp Slott.

BRÖLLOP & FEST I SLOTTET

Drömmer ni om att gifta er på ett slott, med stor mottagning och övernattningsmöjligheter till alla gäster? Bjertorp Slott har lösningar för det mesta inom bröllop och fest med allt från kompletta paket till middagar och unika miljöer!

Ett bröllop ska präglas av brudparet och ge ett fint minne för livet. För oss är bröllopsarrangemanget ett hedersuppdrag förknippat med stor glädje. Vi vill göra din dag till något alldeles extra!

Bjertorp Slott med egen bröllopsplanerare hjälper er att skräddarsy ert bröllop på slottet utifrån era egna önskemål, tankar och idéer. Alltifrån att tillsammans med er prova ut en meny till att ordna med frisör, blommor och fotograf.

En vigsel kan förrättas i någon av de vackra kyrkor i trakten eller om så kanske ni vill välja att hyra hela slottet. Då kan vigseln ske i vår fantastiska miljö, inomhus i någon av salongerna eller utomhus i vår vackra slottspark.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket