| 2024-02-21

Nöjesresor.se

2biljettknappNY-hotellpaket-nöjesresor

Inget evenemang är det andra likt och alla människor lockas av olika nöjen, shower och föreställningar. Därför har vi på Nöjesresor ett brett utbud av evenemangspaket till hela Sverige. Allt från musikaler, shower, sportevenemang, operor, konserter och fotboll. Till majoriteten av våra evenemang ingår hotellövernattning på ett hotell i nära anslutning till ditt evenemang.

nöjesresor-collage

Vi på Nöjesresor erbjuder ett brett utbud av hotellpaket till evenemang inom musikal, teater, konsert, show och sport. Hos oss kan du enkelt hitta ditt nästa evenemang med tillhörande hotellövernattning. Och Ja! frukost ingår i alla hotellpaket.

 

Du kan alltid känna dig trygg med att boka hotellpaket hos oss, då våra bokningar är skyddade genom Kammarkollegiets resegaranti och en avbeställningsförsäkring alltid ingår.

Grupp & företag

Sätt guldkant på konferensen eller kick-offen genom att kombinera med en musikal, show, konsert eller ett sportevenemang. Vi hjälper dig att skräddarsy er resa med boende, konferens, evenemang, middagar med mera. Kontaktar ni oss för ett offertförslag får ni svar från vår grupp/företags-expert som vägleder och hjälper er under hela bokningsprocessen.

Varmt välkomna att kontakta oss, så hjälper vi er att sätta ihop ett hotellpaket som passar er.
/ Nöjesresor.se

skickaförfrågan-knapp-profil

nöjesresor-bildkollage1


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket