| 2023-10-17

Köp biljetter med Hotellpaket till Mordgåta med middag

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter med Hotellpaket till Mordgåta med middag

Köp biljetter med Hotellpaket till Mordgåta med middag på Teater Scarlet i Göteborg, 20 oktober till 15 juni 2024

Fyra akter, trerätters middag och en spännande mordgåta på Teater Scarlet mitt i centrala Göteborg!

Mellan varje akt serveras det en maträtt och mellan akt 3 och akt 4 får alla åskådare gissa vem de tror är mördaren. I akt 4 spelas lösningen upp med vem som är den skyldige och vi drar en lycklig vinnare ibland dem som har lyckats avslöja mördaren! Allt framförs av rutinerade skådespelare.

Det handlar både om relationer, politik, pengar, stöld och förstås mord! En mängd olika karaktärer blir inblandade i dessa historier och frågan är om du kommer att kunna avgöra vem av dem som är den skyldige.

Våra mordgåtor bjuder förutom en stor dos av dramatik också på mycket humor. Det är fängslande draman där flera olika motiv verkar vara knutna till varandra och det blir en riktig konst att lösa mordgåtan.

Årets gåtor är:

"En Kung På Fall", årets nyskrivna gåta.
I Teater Scarlets nya och spännande mordgåta får vi följa dramatiken kring Karl X Gustav i början av den svenska stormaktstiden. Vi får också följa motståndsrörelsen i stadens slumområde och de fattigaste invånarnas kamp för sin överlevnad. Det är en historia med många tvister där handlingen vänder snabbt.

"I Grevens Otid" har nypremiär efter flera säsonger med utsålda föreställningar.
I Teater Scarlets genom tiderna bäst säljande mordgåta får vi följa dramatiken kring Greve Samuel Af Ugglas, hans familj och Ostindiska kompaniet under 1700-talet. Vi får också följa med till Sillgatan som var känd som Europas på den tidens farligaste gata och lära känna dess invånare.

Hos oss kan du boka hotellpaket som inkluderar biljett till föreställningen, 3-rätters middag som serveras mellan akterna och centralt hotell i Göteborg med frukost!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket