| 2022-06-01

Köp biljetter med hotellpaket till Legends - A night of celebrations på Park Lane i Göteborg

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter med hotellpaket till Legends - A night of celebrations på Park Lane i Göteborg

  • Krogshowen Legends - A night of celebrations
  • Park Lane i Göteborg
  • Spelas fram till 8 juni 2024
  • Boka med hotellpaket

Köp biljetter med hotellpaket till Legends - A night of celebrations på Park Lane i Göteborg till 8 juni 2024

Park Lanes artister och husband välkomnar er till en helkväll med mat, dryck och service i toppklass på Göteborgs roligaste krogshow mitt på Avenyn.

Show våren 2024: Legends - A night of celebrations
Välkommen till en oförglömlig kväll fylld med musik, dans och underhållning på vår fantastiska krogshow LEGENDS! Vi tar er med på en resa genom tiderna och hyllar några av världens mest legendariska artister och deras musik i en kväll som går i firandets tecken.

Köksmästaren har förberett en meny fylld med läckra rätter och drycker som kompletterar den spektakulära underhållningen. Allt serveras av kvällens artister i en elegant och stämningsfull miljö som ger er den perfekta inramningen för en minnesvärd kväll.

Husbandet och våra proffsiga ensemble kommer att ta er med på en grand tour bland vår tids största rock och popikoner. Dansa och sjung med i låtarna som vi alla känner igen från Prince, Madonna, Bowie, Abba och många, många fler. Sjävklart är all musik 100% LIVE. Vi garanterar er en kväll full av nöje, glädje och musikalisk magi.

Park Lane Show spelas fredagar och lördagar under hösten 2023 och våren 2024, samt torsdagar i november och december. Dörrarna öppnas 18.30 varpå serveringen sätter igång när gästerna satt sig till bords. Efter föreställningen förvandlas showkrogen till en av Göteborgs mest välbesökta nattklubbar. Stanna och dansa med oss hela natten!

Park Lane Show är perfekt för er som skall fira en födelsedag, ett jubileum eller för en personalfest med kollegorna. Teamet bakom LEGENDS är detsamma som succéshowerna Generations, Park Lane Rock Show, The Greatest Stars och nu senast Rock The Disco. Vi ses i höst!

Hos oss bokar ni enkelt ert hotellpaket till showen som inkluderar biljett, show, middag och boende på centralt hotell i Göteborg. Se alla tillgängliga datum och valbara hotell nedan.

Är ni en grupp över 15 personer?

Kontakta oss på telefon 08-500 000 40 eller maila grupp@nojesresor.se .


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket