| 2024-01-01

Köp biljetter med hotellpaket till Diggiloo 2024

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter med hotellpaket till Diggiloo 2024

Köp biljetter med hotellpaket till Diggiloo på Sverige turne 4 juli till 24 augusti 2024

Diggiloo åker ut på en Sverigeturné fylld med musik, show och humor under sommaren 2024 i utvalda städer!

Är ert önskade datum slutsålt? Hos arrangören Diggiloo.com har ni möjlighet att köpa endast biljetter.

Vi har goda nyheter – det kommer att bli sommar igen! Det betyder ännu ett år med sprudlande folkfest över generationsgränserna när Diggiloo bjuder på en riktig mega-konsert-show-upplevelse. Och ännu en gång är det en imponerande samling artister som tar plats på scen: Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi.

Det är som bäddat för spännande musikaliska möten, humor, hits och fenomenal spelglädje. Inte minst eftersom Diggiloo som vanligt lägger beslag på landets allra skickligaste musiker. Nu laddar Diggiloo för att åka ut på vägarna och med är Diggiloo-soffan, själva symbolen för gemenskapen. Alla på scenen samtidigt, alla backar upp varandra, alla tar plats i soffan och lämnar spotlighten vidare. Diggiloo har alltid byggt på att landets hetaste artister visar sin mest generösa sida. Mot varandra och mot alla hundratusentals underbara människor som väljer att tillbringa sina sommarkvällar med oss. Så hjärtligt välkommen att ännu en gång skratta, jubla, sjunga och dansa med medan solen går ned och scenljuset lyser upp himlen.

Barnbiljetter finns tillgängliga, ring oss på 08-500 000 45 för att boka. Säkra dina biljetter till Sverige största sommarturné!

Här bokar du enkelt ditt hotellpaket med evenemangsbiljetter, boende och frukost till turnén!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket