Bergkvarabuss

KONTAKTA:

Bergkvarabuss
Box 853
391 28
Kalmar

»Hemsida

0480-42 55 00


  • INFORMATION

Gränslöst välkommen ombord!

Här chartrar du en buss enkelt och prisvärt!

För mig är Bergkvarabuss ett "stort, litet företag" som under 40 år vuxit från två taxibilar till att bli Sveriges största privatägda bussföretag med en modern bussflotta på nästan 1000 fordon, 1500 medarbetare och hög geografisk närvaro.

"Jag är mån om att vi behåller den personliga servicen även när företaget växer."

Samtidigt är jag mån om att vi behåller den ursprungliga, personliga servicen och flexibiliteten som ett litet företag står för. Det är inspirerande att se hur engagerat våra medarbetare förmedlar företagets identitet genom professionellt bemötande och glädje.

Vi utför alla uppdrag - stora som små.
Gränslöst välkommen ombord!

Verksamhet

Bergkvarabuss AB är ett charterbussbolag, dvs vi hyr ut bussar med förare till företag, föreningar, privatpersoner och skolor i hela Sverige. Vår gruppavdelning hjälper även gärna till med kringarrangemang som hotell, mat, catering ombord och allt annat som gör din planering enklare och ger din resa mer innehåll.

"Våra bussar syns ofta på vägarna i hela Europa!"

Bergkvarabuss AB har en lång tradition och stor erfarenhet av utlandstrafik – ett gränslöst omväxlande trafikuppdrag som blivit en populär del av vårt utbud bland såväl resenärer som medarbetare. Våra bussar syns ofta på vägarna i hela Europa.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket