V/S [versus] - Ballroom vs Ballet

KONTAKTA:

V/S [versus]
ART by Tobias Wallin AB
Tobias Wallin
Stockholm

»Hemsida

070-781 70 93


  • INFORMATION

V/S [versus] | UNIK DANSSHOW DÄR BALETT MÖTER BALLROOM

V/S [Versus] är en unik show där professionella dansare från två olika danstraditioner (Ballet & Ballroom) möts i en spännande duell fylld av rumba, balett och tango. Men istället för på scenen på Kungliga Operan eller i tv-studion kan du nu boka denna show till ert event, mingel, invigning, vernisage...

V/S [versus] är en duell mellan dansstilarna balett och ballrom dance som möts i en oväntad och fartfylld föreställning. Showen lämnnade under sommaren 2017 de traditionella scenerna och dök istället spontant upp på befintliga danstillställningar i Sörmland. V/S [Versus] flyttade ut danskonsten och föreställningen från scenen i staden till rum och platser ute på landsbygden där en annan sorts dans och kultur huserar. Mötena blev otroligt lyckade.

Föreställningen 'The Room'

"The Room" är en berättelse om dansare. Om passion, om känslor och om längtan efter något nytt. Det är en berättelse om livet, om kärlek och om besvikelser. En berättelse om hur ett oväntat möte kan skapa något nytt och unikt. I föreställningen blandas dansscenerna med film som för berättelsen framåt i både tid och rum och gör det lätt att följa med handlingen.

Föreställningen the Room hade sin urpremiär på Nyköpings Teater hösten 2020 – ett samarbete med Nyköpings kommun och Scenkonst Sörmland. Sedan dess har den turnerat runt om i Sverige i närmare 40 olika städer.

The Room på Nalen i Stockholn 25 augusti 2024

Den 25 augusti 2024 kommer The Room äntligen till Stockholm och till den legendariska nöjesarenan Nalen, där dansen och musiken alltid haft sin givna plats.

Dansgruppen V/S [versus] har varit verksam sedan 2017. Bakom idén står dansarna Tobias Wallin , en känd profil från tv-programmet Let's Dance, och Katariina Edling, en före detta solist från Kungliga Baletten. I deras unika stil blandas ballroom och balett till en spännande fusion.

New Town Trio - tre internationellt erkända musiker - gästspelar föreställningen på Nalen. Med cello, kontrabas och accordion lyfts föreställningen till nya musikaliska nivåer.

» Klicka här för biljettköp


 

Varmt välkomna att kontakta oss om du vill att vi kommer och dansar hos er!

skickaförfrågan-knapp-profil

Socialamedier, se hashtag: #VSversus

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket