Arena Skövde

KONTAKTA:

Arena Skövde
Egnells väg 1
541 41
Skövde
  • Västragötalands Län

»Hemsida

0500-49 87 50


Gästantal: 3000
Sittande matgäster: 900
Största mötesrum: 900

  • INFORMATION
  • KARTA

Arena Skövde, en multiarena i Västra Götaland

Arena Skövde till en idealisk anläggning för olika arrangemang som t.ex idrottsmästerskap, mässor, konferenser, konserter, årsstämmor och liknande evenemang.

Vi erbjuder flexibla lösningar för såväl små konferenser som stora mässor och konserter. Vi erbjuder även lösningar med catering, relax, upplevelsebad och bowling.

EVENEMANG

På evenemangssidan kan vi stolt erbjuda allt från Sveriges artistelit, internationella idrottsevenemang till lokala turneringar, elithandbollsmatcher och diverse mässor.

KONFERENS & MÖTEN

Grupprummen på vår balkong kan husera möten och föreläsningar för 5 upp till 100 gäster. De är sammanlänkade med vikväggar och är utrustade med TV-skärmar och projektorer. Gratis WiFi är en självklarhet. Kök, wetbar samt garderob finns och med en utsikt över handbollsplanen inbjuder de till snabba och aktiva möten.

KONFERENS

Våra sammanlänkade grupprum i flera storlekar samt vår stora foajé i 2 plan med garderob och bar kan husera konferenser och föreläsningar för 5 upp till 700 gäster. Vår anläggning är utrustad med det senaste inom presentationsteknik och gratis WiFi är en självklarhet.

EVENT & MÄSSOR

Vår Foajé kan husera föreläsningar, event och minimässor för upp till 1 000 besökande på två plan, utrustade med garderob och bar. Högt tak, stora fönster och modern design skapar en ljus och upplyftande stämning som inspirerar.

Vill du boka ett evenemang är du välkommen att kontakta oss.
Det spelar ingen roll hur litet eller stort det är.

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket