Arboga Stadshotell

KONTAKTA:

Arboga Stadshotell
Nygatan 39
732 20
Arboga
  • Västmanlands Län

»Hemsida

0589-129 80


Gästantal: 300
Sittande matgäster: 250
Största mötesrum: 80
Antal bäddar: 54

  • INFORMATION
  • KARTA

Välkommen till Arboga Stadshotell

Hotellet ligger centralt beläget mitt i den medeltida staden Arboga. Här har du nära till stadens historiska vingslag, shopping, restauranger, barer och kommunikation.

Arboga Stadshotell har en fin standard med mycket charm. Vi erbjuder 28 hotellrum som är väl utrustade och underhållna. Vi har rum som passar affärsresenären, familjen, paret eller den som behöver logi under en längre tid. Vi vill att du skall trivas hos oss.

Lyxa till din vistelse hos oss med att boka vårt specialdubbelrum som är beläget med utsikt över takåsarna och är utrustat med egen bastu. Varför inte överraska ditt sällskap med en flaska champagne på rummet? Vi har även två övernattningslägenheter som kan bokas in veckovis eller under en längre period.

Alla hotellgäster har fri tillgång till trådlöst Internet och gratis gästparkering på baksidan av hotellet. En härlig frukostbuffé att starta dagen med ingår alltid!
Under vissa perioder av året ingår även kvällsmåltid i rumspriset. Se mer om detta på vår hemsida.

Konferens & Möten

Arboga Stadshotell har nära samarbete med två mycket närliggande anläggningar som erbjuder konferens- & möteslokaler.  Därför tar vi med trygg hand emot även konferensbokningar. Stadskällaren ligger bara några meter från oss, rakt över gatan och Ågården ligger även den bara ett stenkast från oss. Kombinera mötet eller konferensen med våra konferensaktiviteter - för att svetsa samman gruppen, teambuilding eller bara koppla av och ha trevligt tillsammans. Vi arrangerar t.ex mat och dryckesskola (Whiskyprovning, Groggprovning, Ost- & Vinprovning...) föreläsningar, teambuilding aktiviteter, stadsvandringar eller andra evenemang efter behov och önskemål.

Fest & sammankomster

Hyr hela hotellet för Er speciella fest eller högtidsdag !
Checka in på stadshotellet under dagen. Middagen serveras på Stadskällaren rakt över gatan och där kommer även festen att hållas under kvällen. Sov skönt och vakna utvilade morgonen därpå. Njut av en god frukostbuffé på vårt fina hotell. Vår frukostmatsal rymmer 30 personer.

Välkommen till Arboga och vårt trevliga hotell hälsar Helena och Roberth med personal.

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket