Annorlunda Catering

KONTAKTA:

Annorlunda Catering
Kommendörsgatan 26
114 44
STOCKHOLM
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-661 45 00


  • INFORMATION

ANNORLUNDA CATERING & EVENT

Allt mellan himmel och bord.
Vi levererar catering för alla tillfällen som tex. företagsfest, bröllop, middagar, födelsedagsevent, konferenser, mingel, barndop, studentmottagningar, grillfester, julfester, invigningar... Vi har med andra ord erfarenhet av det mesta! Vår långa erfarenhet av cateringbranschen gör att vi kan leverera mat till alla typer av arrangemang oavsett omfattning.

Vi erbjuder precis så mycket hjälp som ni önskar! Allt från enbart catering till ett helhetskoncept med mat, lokal, underhållning och allt annat som hör tillställningar till.
Läs mer om oss på vår hemsida!

CATERING
Med en bred meny erbjuder vi mat som lockar de allra flesta men vi skräddarsyr gärna en meny efter era önskemål. Minimumantal för vår catering är 10 portioner och något maxantal har vi ännu inte behövt sätta. Vi levererar i Stockholm.

1-matSe alla våra cateringmenyer på hemsidan

FESTLOKALER
Vi har ett flertal egna lokaler i Stockholm och utöver dessa har vi ett svårslaget kontaktnät och kan därmed ordna det mesta. Vi har lokaler lämpade för olika typer av tillställningar och storlek på sällskap. Vi törs säga att vi kan erbjuda den mest passande lokallösningen för snart sagt alla behov - från den lilla, mysiga, intima festvåningen till hela mässhallar i egen regi. Vi har arrangerat fester i garage, på idrottsarenor, i skogen, på en kobbe i skärgården, i kontorslandskap, etc. För att inte glömma, genom åren har vi ordnat spektakulära tältfester där ni själva skräddarsyr en lokal efter era preferenser!

Se våra festlokaler på hemsidan

EVENT
Utöver mat och lokal hjälper vi gärna till med övrigt som hör samtliga tillställningar till! Personal, hyrgods, blommor, underhållning, teknik och mycket mer. Gällande planering av olika typer av event har vi, som nämnt ovan, stor erfarenhet av tillställningar av olika karaktär och omfattning.
Mer om vad vi erbjuder på vår hemsida. 

Kontakta oss för mer information och bokning!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket