Trubaduren Anders Lago & Återvinningsorkestern

KONTAKTA:

Trubaduren Anders Lago & Återvinningsorkestern
Anders Lago
Stockholm

»Hemsida

0731-81 27 88


  • INFORMATION

TRUBADUREN ANDERS LAGO & ÅTERVINNINGSORKESTERN

Jag har arbetat i en hel del olika musik- konstellationer och turnérat i hela Sverige sedan slutet på 70-talet. Bl.a. med Janne "Loffe" Karlsson under en 4 års period på 80-talet. Har varit medlem i en mängd olika rockband och de senaste 8 åren livnärt mig på det som i allmän mun brukar kallas för trubadurunderhållning.

"Det är lite märkligt faktiskt, vad musik har gjort med mig... att man fortfarande lirar efter 50 ... otippat ! Mycket vatten sedan jag som 11 åring fick min första gitarr. För övrigt en trögspelad rackare (levinare), med en stränghöjd som ställde vissa krav. Den introducerade mig till nya upplevelser och hjälpte mig att öppna dörren till det heliga rummmet. Så här i backspegeln är det med förundran jag ser tillbaka på de extraordinära tillfällen som sas manifesterade min framtid.

Öppningsackordet i "A Hard Days Night" genom ett öppet fönster en varm sommardag i Björkhagen är ett sådant tillfälle. Klangen ruskade om mig och tankarna rusade runt i skallen, det är starka krafter ...och jag blir fortfarande omruskad."

Anders Lago bokas till:

  • FESTEN
  • FÖRETAGET
  • INVIGNINGEN
  • BRÖLLOPET
  • ETC

Alltid inkl: Ljudanläggning, Ljusanläggning, mp3-spelare
Utgångsort: Enskede/Stockholm


Återvinningsorkestern

Jag kan även bokas tillsammans med min gode vän och musiker Thomas Lövgren. Då kallar vi oss för ÅTERVINNINGSORKESTERN. Vi kan även anordna och integrera olika typer av musiktävlingar / musikquiz eller Karaoke under kvällen...

Repertoar:
Vi brukar dela in vår underhållning i 2 kategorier: Musik och Tjo & Tjim
Musik = vi koncentrerar oss på att fylla lokalen med sköna toner och sväng.
Tjo & Tjim = Vi kommunicerar och engagerar publiken med allsång etc.


It Takes Two

Mimmi Siegel och Anders Lago bjuder på värmande och glada tongångar. I en trivsam musikalisk atmosfär förmedlas igenkänning, samklang, humor och kommunikation. Båda sjunger och det bjuds på skön stämsång till Lago's gitarrspel. En lagom blandning av svenska örhängen, schlager, visor och rock... avslappnat men med nerv. De senaste årens samarbetet har satt sin prägel: lyhördhet och värme är begrepp som dyker upp... man trivs i detta sällskap!


Ågrenz

Anders Lago bokas även tillsammans med partybandet Ågrenz.
Ågrenz är en konstellation som består av musiker som när dom inte spelar med Ågrenz, kompar Sveriges artistelit, eller spelar med andra kända Coverband. Bandet har en spelglädje och tyngd och även repertoar som få andra Coverband. Repertoaren består förvisso av Covers, men Ågrenz spelar hitsen som inte är sönderspelade, m.a.o HITS som folk känner igen, men nästan glömt bort.


Varmt välkommen att kontakta mig för frågor eller bokning!
/Anders lago

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket