Ål in Band

KONTAKTA:

Ål in Band
Tottes Agency
Totte Freidenfelt
Skogvaktargatan 8
115 42
Stockholm

»Hemsida

0708-23 98 00


  • INFORMATION

Boka Coverband, Partyband Ål In Band

ÅL IN BAND är ett coverband med fem grabbar som har spelat tillsammans sedan 2005. Flera av oss har jobbat/jobbar på heltid som musiker/låtskrivare/producenter med artister som Danny Saucedo, Erik Segerstedt, Mattias Andréasson, Lena PH, Bröderna Rongedal, Måns Zelerlöw, Alcazar, Salem Al Fakir, Amy Diamond, Meja, Darin, EMD, Vincent, Lovestoned, Linda Pritchard, Janne Schaffer.

Vi har vårt säte i Stockholm men kommer naturligtvis och spelar på er tillställning vare sig det är en kick-off någonstans i Europa eller ett bröllop i norra Sverige. Vi riktar oss till människor i alla åldrar som gillar att dansa till all sorts musik, såsom nya hits och gamla godingar. Med andra ord så spelar vi det mesta. Antingen ur vår repertoar eller enligt era önskemål. En kväll med Ål in kan börja med mingelmusik under middagen för att när sedan borden dukats av kliva på fullt ställ och gå - ÅL IN !

En av många referenser

"Vi vill tacka Ål In för att ni gjorde Ericssons Personalfest till en oförglömlig kväll. Ni lyckades förvandla ett gäng som i vanliga fall inte dansar till ett gäng som inte ville lämna dansgolvet! Ni är fantastiska musiker och underhållare som gör allt för att era kunder ska få en oförglömlig upplevelse. Vi kunde inte ha valt ett bättre band och vi hoppas att vi kan komma att boka er i framtiden också. "

Bästa hälsningar, Kristina Besnard, Ericsson AB / PDU CPP

skickaförfrågan-knapp-profil

 

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket